ROP NA PARTIZANSKI CESTI V SEŽANI: Zamaskirana neznanca napadla moškega in ga hudo poškodovala

Kronika

Včeraj ob 20.46 so na operativno klicnem centru Policijske uprave Koper prejeli sporočilo o ropu v Sežani. Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil ugotovili, da sta dva neznana in zamaskirana moška, za banko na Partizanski cesti v Sežani pristopila do oškodovanca in od njega v italijanskem jeziku zahtevala denar.

Eden od storilcev je žrtev ropa s topim predmetom večkrat udaril po telesu, pri čemer je bil moški hudo telesno poškodovan. Žrtvi sta storilca pri ropu odvzela vrednejše predmete.

Po dosedaj zbranih informacijah sta bila oba storilca suhe postave, visoka med 170 in 180 cm, oba obuta v črne športne copate, na glavah pa sta imela krinki

Po dejanju sta se storilca s kraja najverjetneje odpeljala v smeri Italije, in sicer s sivim osebnim avtomobilom znamke Citroën, karavanske izvedbe, z nameščenimi italijanskimi registrskimi oznakami.

Vse, ki bi karkoli vedeli o izvršenem kaznivem dejanju, ali bi imeli informacije o storilcih, naprošamo, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali telefonsko številko Policije 113, ali anonimno na št. 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija