RAZKRITJE NEKDANJEGA ŠEFA VESOLJSKE VARNOSTI: Z vesoljci naj bi imeli podpisan sporazum

Svet

Nekdanji vodja vesoljskega direktorata ministrstva za obrambo Izraela Haim Ešed je za izraelski časopis Yediot Aharonot povedal, da so Zemljani že v stiku z zunajzemeljskimi bitji iz tako imenovane galaktične federacije, o čemer naj bi bil obveščen tudi ameriški predsednik Donald Trump.

Intervju je bil objavljen v hebrejščini, po svetu pa so ga zaznali šele potem, ko je njegove dele v angleščini objavil Jerusalem Post. Profesor in upokojeni general Ešed trdi, da so vesoljci prosili, naj se o njih ne poroča, ker človeštvo zanje še ni pripravljeno. Trenutno še opazujejo zadeve na Zemlji in preučujejo človeštvo. Vendar pa naj bi bil že podpisan sporazum med vesoljci in Zemljani, ki sodelujejo tudi pri projektu podzemne baze na Marsu. Tam naj bi bili skupaj ameriški astronavti in predstavniki vesoljcev, ki imajo sporazum z ameriško vlado. Ta sporazum naj bi jim dovoljeval, da na Zemlji opravljajo poskuse.

Ešed pravi, da so Trumpa s tem seznanili in potem komajda prepričali, da informacije ni razkril. Trump naj bi se strinjal, da bo tiho, ker ni hotel sprožiti množične histerije. Trumpovi kritiki sicer niso prepričani, da je skrb za javni blagor pri vrhu prioritet predsednika ZDA, ki trenutno sproža množično histerijo zaradi poraza na volitvah. Šaljivci še dodajajo, da so vesoljci redka bitja, ki jih Trump še ni obtožil, da so mu kradli glasove.

Ameriška televizija NBC je skušala navedbe preveriti in je poklicala v Belo hišo ter v Jeruzalem, vendar komentarja ni dobila. Odgovorila pa je Nasa, ki je sporočila, da življenje zunaj Zemlje še vedno iščejo.

Ešed, ki je vodil številne izstrelitve izraelskih satelitov v vesolje, je dejal, da se je odločil za odkritost, ker naj bi bili ljudje sedaj bolj dojemljivi za razne zadeve. "Pred petimi leti bi me poslali na zdravljenje, danes pa nimam kaj izgubiti. Imam svoje diplome in nagrade in spoštujejo me na tujih univerzah," je dejal.

Nekdanji uradni raziskovalec pojavljanja neznanih letečih predmetov za britansko vlado Nick Pope je sicer za NBC dejal, da gre za šalo ali za poskus boljše prodaje profesorjeve knjige, ali pa se je kaj izgubilo v prevodu iz hebrejščine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
pinkopalinko |  10 .12. 2020 ob  15: 58
V kakšnem jeziku in kakšni pisavi je podpisan sporazum z zelenimi možički? Anglešina, hebrejščina, marsovščina? Kje so sploh našli prevajalca, da so se razumeli?

Aja, kako pa so določili krajevno pristojno sodišče za miroljubno reševanje sporov - Mars ali Zemlja? In kdo je sploh z naše strani podpisal sporazum? Trump? Kaj so marsovci na nivoju naših politikov, da sklepajo sporazume z administracijo v odhajanju?
ManofSteel |  10 .12. 2020 ob  14: 33
Samo vnesete na YT "ufo" in prebrskate verodostojne posnetke, ki lepo razkrivajo kaj se dogaja na našem planetu. Osebno sem tudi videl nepojasnjen prizor, ki še danes me ne da mira...sicer pa imamo dovolj kredibilnih posnetkov, ki prikazujejo NLP-je. Vi pa samo tiščite glavo v tazadnjo...nekaj je sigurno na tem. O Marsu pa raje ne bi komentiral, ker ni dokazov...
td |  10 .12. 2020 ob  11: 55
Upajmo, da pridejo iskat Trumpa in ga odpeljejo v eno smer.