RADAR UJEL PREHITRO VOZNICO: Z Audijem skozi predor Kastelec drvela skoraj 160 km/h

Kronika

Včeraj dopoldan je radar pri predoru Kastelec na primorski avtocesti zaznal prekoračitev hitrosti. Osebni avto Audi je namreč peljal skozi tunel 159 km/h. Voznico iz okolice Celja so prometni policisti izsledili, jo ustavili in ji izdali plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 131 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo, eno z lažjimi poškodbami, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini ter eno ponarejanje listin. Zaradi kršitev javnega reda je bilo sedem intervencij.

Včeraj popoldan je 44-letnik peljal kolo po Ul. 15. maja v Kopru. Iz nasprotne smeri je pripeljal voznik osebnega avtomobila Citroen saxo, obvozil ustavljeno vozilo, pri tem pa zapeljal na nasprotni pas tako, da se je kolesar moral umakniti v desno. Pri umikanju je trčil v robnik in zgubil ravnotežje ter padel na desni bok. Pri tem se je lažje poškodoval. Policisti zbirajo obvestila o dogodku.

Zasegi vozil

V Izoli so policisti zasegli osebni avto 64-letnemu domačinu, ker nima vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 22.50 so v Luciji 17-letniku zasegli kolo z motorjem, in sicer zaradi suma, da je predelano. Odpeljano bo na izredni tehnični pregled.

Kraje in vlomi

V Strunjanu je nekdo iz počitniške prikolice ukradel mikrovalovno pečico, indukcijsko ploščo, sliko, napihljiv čoln, radio, kavni avtomat ter razne manjše stvari. Policisti zadevo preiskujejo.

V Kampelu je nekdo vlomil v klet, iz katere je odnesel železo in bakrene kable. Škode je za približno 1000 evrov.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali štiri državljane Turčije na območju Kozine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija