PSOVAL DOMAČINKI, PADALI SO UDARCI: Svojima češkima turistkama zagotovil, da je plaža njegova (VIDEO)

Svet

V kraju Drvenik Veli na Hrvaškem je v sredo prišlo do incidenta med kopalci, domačinom ter njegovimi gosti iz Češke, ki so trdili, da je javna plaža njegova last. Vse je posnela splitska pisateljica in novinarka Tonka Alujević, ki je videoposnetek delila na družbenih omrežjih.

Kot je povedala hrvaška novinarka, sta se s prijateljico odpravili kopat, tam pa ju je napadla Čehinja, ki jima je kopanje prepovedala, eno od njiju pa celo udarila po glavi z mobilnikom. Ob tem je trdila, da je plaža zasebna.

Poklicala je domnevnega lastnika plaže, ki pa prav tako ni izbiral besed pri komunikaciji. "Dame, dame, kako ste prišle na plažo? Peš?" jih je po mobitelu vprašal samooklicani lastnik plaže. Ko mu je Alujevićeva dejala, da je novinarka in da bo končal v medijih, jo je pričel nizkotno žaliti.

"Daj no, daj me v medije, daj no, daj me! Najprej pa pojdite v kataster in preverite, da je to res moja zasebna plaža. Spravi se z moje plaže, je*** ma***! Dajte me v medije!" je vpil in ženski prijavil policiji zaradi premoženjske kršitve.

Policija je prijavo ob prihodu obravnavala kot brezpredmetno in kopalkama zaželela prijeten dan, saj je na Hrvaškem ozemlje šest metrov od morske črte do celine pomorsko in javno dobro, dodaja Alujevićeva.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kolibri123 |  26 .06. 2021 ob  07: 50
Pojdite 11.7. na referendum za vodo, sicer bomo končali kot Avstrija, kjer so obale jezer zagrajene in nedostopne za javni dostop.
ManofSteel |  25 .06. 2021 ob  13: 38
Samo si poglejte obraz te nesramne Čehinje...hahahahaha nabila je gor takgurice kao neka lepotica....na "rajskem otoku"....hahahahaha. njih motijo domačini v morjujQuery1123038530517581527013_1624620714878?? Zaradi takih bodo hrvati še jokali za turiste...še pes vas ne bi poscal med prečkanjem države hahahaha