PRVI V SLOVENIJI: Hitro testiranje v izolskem Meeting Point marina lounge baru, nato pa še gratis kava

Izola

V Meeting Point marina lounge baru v Izoli so kot prvi v Sloveniji prišli na praktično idejo. Poleg odlične kavice vam bodo postregli tudi s hitrim antigenskim testom in potrdilom, ki ga boste lahko koristili tudi za vse ostale storitve, kjer je pogoj PCT obvezen. In to po izredno ugodni ceni. Pri njih se lahko testirate že danes med 17. in 19. uro.

Izpolnjevanje PCT pogoja je od preteklega tedna potrebno tudi za sedenje na terasah gostinskih lokalov, z jutrišnjim dnem pa se razširja na vse storitvene dejavnosti in njihove potrošnike. V Meeting Point marina lounge baru, ki se nahaja pred recepcijo Marine Izola, vam tako od danes dalje, v sodelovanju z ambulanto Gaia Med iz Postojne, ponujajo testiranje s hitrimi antigenskimi testi za diagnosticiranje covida-19. Po ugodni ceni 11 evrov boste opravili test in dobili potrebno potrdilo, hkrati pa vam bodo postregli z brezplačno kavo po vaši izbiri.

"Ker nočemo odganjati gostov, hkrati pa skrbimo za zdravje vseh nas, smo se odločili, da vsem olajšamo situacijo, v kateri se nahajamo," pravi Jure Orel, direktor podjetja Clean Sport, ki je lastnik Meeting Point marina lounge bara in ki hkrati tudi prodaja hitre teste. "Ob tem ne želimo provocirati z debatami o koroni in cepljenju, ampak le racionalno pristopiti k odlokom, ki so v veljavi," je še dodal.

Hitre teste, ki jih bodo opravljale strokovno usposobljene medicinske sestre, bodo v lokalu s prelepim razgledom na izolsko marino opravljali predvidoma dvakrat tedensko v popoldanskem času, ob sobotah pa dopoldan. Prvič bodo hitro testiranje nudili danes med 17. in 19. uro.

Testirajte se, priskrbite si potrdilo, ki vam bo omogočilo svobodnejše življenje, hkrati pa spijte brezplačno kavo v izolskem Meeting Point marina lounge baru!