PRILIKA DELA TATU: Na Goriškem v garažni hiši z vozila ukradel katalizator, na delu tudi vlomilci

Kronika

Včeraj v popoldanskem času, so novogoriške policiste obvestili o tatvini avtomobilskega katalizatorja z osebnega avtomobila v garažni hiši v Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici. Lastnika vozila je neznanec oškodoval za približno 200 evrov. Policisti tativno še preiskujejo, po zaključku preiskave pa bodo na Državno tožilstvo v Novi Gorici podali kazensko ovadbo.

Ob 18.33 so policiste obvestili o vlomu v stanovanjsko hišo v Kromberku pri Novi Gorici. Po doslej zbranih podatkih je neznani storilec tekom včerajšnjega dneva s pomočjo neznanega predmeta vlomil skozi okno, ko stanovalcev ni bilo doma. V hiši je nepridiprav našel in ukradel zlatnino in gotovino, nato pa odšel neznano kam. Oškodovanim lastnikom je z vlomom povzročil večjo materialno škodo. Preiskava še poteka.

V večernih urah pa je neznanec vlomil v še eno od stanovanjskih hiš v Kromberku pri Novi Gorici. Neznani storilec je vlomil v hišo s pomočjo neznanega predmeta, pregledal notranje prostore, nato pa odšel, ne da bi si karkoli prilastil. Novogoriški policisti primer še preiskujejo, po zaključku  preiskave pa bodo vložili tudi kazensko ovadbo.

Danes zjutraj pa so policiste PP Ajdovščina poklicali na območje naselja Goječa, kjer je neznanec iz denarnice v osebnem vozilu, ki je bilo parkirano ob stanovanjski hiši, ukradel gotovino, izpod lope pa je vzel tudi več verig za motorno žago v vrednosti  približno  250 evrov in več litrov olja za motorne žage. Okoliščine policisti še preiskujejo, o dogodku pa so policisti obvestili tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija