PRIHAJAJO NOVI CHARLIEJEVI ANGELČKI: Katere slavne igralke bodo tokrat stopile v kožo tajnih agentk? (VIDEO)

Svet

Pri Sony Pictures Entertainment so objavili napovednik za novi film o Charliejevih angelčkih. V kožo tajnih preiskovalk v boju proti kriminalu bodo tokrat stopile Kristen Stewart, Ella Balinska in Naomi Scott. Priredbo slovite serije iz 70. let, ki je bila v začetku tisočletja že prelita na film, pa bo režirala in producirala Elizabeth Banks.

Kristen Stewart v filmu igra razdražljivo Sabino, ki med opravljanjem svojih rutinskih nalog pretepe do žensk sovražnega kriminalca, ki se okorišča z denarjem, pridobljenim v dobrodelne namene. Ella Balinska bo Jane, nekdanja agentka tajne službe MI-6, preoblečena v natakarico, ki z enim samim dotikom moške pusti brez sape, Naomi Scott pa bo Elena, ki se ekipi pridruži zaradi neverjetnih sposobnosti programiranja.

Elizabeth Banks, tudi soavtorica scenarija, bo v filmu nastopila v vlogi Bosley, pomočnice lastnika detektivske agencije Charlesa Townsenda, s katerim angelčki komunicirajo. Bosley skrbi za to, da so dekleta opremljena z ustreznimi preoblekami in lasuljami ter visoko tehnološkimi "igračkami". Film, ki temelji na seriji iz 70. let, slavi žensko moč, kar je režiserko in producentko tudi pritegnilo k projektu.

A brez zapletov ne gre. Elizabeth Banks namreč ni edina Bosley v tem filmu. Ta je postavljen v čas, ko po svetu deluje več ekip angelčkov, ki jih usmerja več oseb, znanih kot Bosley. Dva od njih igrata Patrick Stewart in Djimon Hounsou, navaja nemška tiskovna agencija dpa.

Naslovno skladbo za film Don't Call Me Angel je prav tako prispeval udaren trojček ustvarjalk - Miley Cyrus, Ariana Grande in Lana Del Rey. Glasbenice so ustvarile uspešnico, podobno nosilni skladbi filma Charliejevi angelčki iz leta 2000 Independent Women skupine Destiny's Child. V njem so angelčke upodobile Cameron Diaz, Lucy Liu in Drew Barrymore. Celovečercu je leta 2003 sledilo še nadaljevanje z isto igralsko zasedbo, naslovljeno Charliejevi angelčki: S polno brzino. Oba filma je režiral McG.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija