PRI JUDOVSKEM CENTRU V LJUBLJANI ODJEKNILI STRELI: Policisti na kraju našli tulce (FOTO)

Kronika

Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij o petkovem streljanju na Križevniški ulici v Ljubljani. Po ogledu in zbiranju obvestil so na kraju dogodka našli tulce in preverjajo, za kakšno vrsto orožja je šlo. Osumljenec še ni znan, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

V petek okoli 21. ure so policisti na Križevniški ulici zaznali poke, o čemer jih je obvestil tudi občan. Nekateri mediji so poročali, da je šlo za približno šest strelov, česar policija sicer ni potrdila, v dogodku pa po zdaj zbranih informacijah ni bil nihče poškodovan.

TV Slovenija je medtem v petek zvečer poročala, da so streli odjeknili v neposredni bližini Mini teatra, kjer je potekala predstava, in judovskega kulturnega centra. V času dogodka je na ulici zavladala panika.

Danes so z ljubljanske policijske uprave sporočili, da okoliščine dogodka še preverjajo in nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija