PRETEP V KOPRSKEM LOKALU: Policisti kazensko ovadili tri moške

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 48 urah intervenirali v 76 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 291 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi telesnimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine, tri vlome in poskus vloma, goljufijo, kaznivo dejanje grožnje in nasilništvo. Zaradi kršitev javnega reda je bilo sedem intervencij. V zadnjih 48 urah so na območju PU Koper obravnavali 30 oseb zaradi nezakonitega prehoda meje.

V sredo ob 2.12 je moški v Strunjanu vlomil v avtomat za prigrizke in hladne napitke. Pri pregledu okolice so policisti nato ob 2.50 v Portorožu izsledili 42-letnega moškega, ki je imel pri sebi več odtujenih artiklov, ki so izvirali iz kaznivega dejanja in mu jih zasegli. Zaradi kaznivega dejanja velike tatvine bo zoper njega podana kazenska ovadba.

Prav tako v sredo, in sicer ob 14.24, so kozinski policisti imeli v postopku 43-letnega moškega, ki je v vinjenem stanju kršil javni red. Ker ni upošteval ukazov policistov so le-ti zoper njega uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Moškemu je bil izdan plačilni nalog.

Zvečer pa so policisti ob 23.12 posredovali zaradi pretepa v enem od gostinskih lokalov v Kopru. Zoper tri moške bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilništva.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija