PRESUNLJIVI POSNETKI IZ ISTRE: V garsonjeri je imela 20 psov, nekateri leta niso bili na sprehodu (VIDEO)

Kronika

V Šijani, puljski mestni četrti, so včeraj iz 30 kvadratnih metrov velike garsonjere po nalogu veterinarske inšpekcije rešili 20 psov. Kot piše Glas Istre, so živali v paniki in šoku, nekateri med njimi ne reagirajo in se skrivajo v kotu, dogaja se tudi, da padajo v nezavest, saj še nikoli niso bili na prostem.

Lastnica psov, ki v stanovanju živi v svojim sinom, je imela ob vselitvi v garsonjero enega psa, težave pa so se začele, ko je kužka skotila. Nato so se psi razmnoževali med seboj, v stanovanju pa so bili zaprti ves čas in vse svoje potrebe tam tudi opravljali. 

Po pisanju časnika so sosedi lastnici psov večkrat predlagali, da bi pomagali pri delu s psmi, a se je ta, ko je bilo treba katerega od psov pripeljati, vedno premislila. Zato so začeli obveščati pristojne organe, na vrata je večkrat potrkala policija, ki pa ji lastnica ni odprla.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  06 .04. 2019 ob  17: 40
Grozno, upam pa, da bo epilog tak, da bodo dobile primerno kazen vse nesposobne barabe, ki so po službeni dolžnosti bile pristojne ukrepati. "Ni odprla", pa kaj še. @Hejdad, me pa zanima kateri primitivec ti je lahko dal minus, en sam tak, žal je takih še veliko.
Hedajd |  05 .04. 2019 ob  20: 57
Ma boge živali...