PRESENETILO VAS BO: Ženske in moški se odločajo za pričetek zveze na podlagi te lastnosti partnerja

Trendi

Nova študija, ki so jo izvedli v Veliki Britaniji, je analizirala, katere partnerjeve lastnosti so najbolj iskane pri pričetku romantične zveze. V njej je sodelovalo 2700 študentov iz šestih držav, rezultati pa so presenetljivi. Študija je namreč pokazala, da je prijaznost glavna lastnost, ki privlači tako moške kot ženske.

Študenti so lahko izbirali med humorjem, dobrosrčnostjo oziroma prijaznostjo, finančnim stanjem, ustvarjalnostjo, telesno privlačnostjo, vero in željo po oblikovanju družine.

Na prvem mestu lastnosti, ki so najbolj pomembne pri odločitvi za partnerja, se je tako pri moških kot ženskah pojavila prijaznost. Pomembni so sicer tudi videz, finančna stabilnost in smisel za humor. Vse rezultate si lahko ogledate v spodnji tabeli. 

Med kulturami sicer obstajajo določene razlike. Zahodnjaki denimo pri partnerju zelo cenijo smisel za humor, medtem ko so vzhodnjaki bolj orientirani na oblikovanje družine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  03 .05. 2020 ob  10: 18
Vsekakor, da šteje prijaznost ali, če ni prihodkov in humorja odpadeš...hahahahajaha Današnja ljubezen...do denarja, namreč.hahahahaha