(PRE)GLASNA GLASBA NA DOLINSKI CESTI V KOPRU: Kršiteljica je kazen 'sprejela', vmešal se je 51-letnik in začel žaliti policiste

Kronika

V soboto ob 00.26 so policisti posredovali zaradi glasne glasbe na Dolinski cesti v Kopru. 47-letni kršiteljici so policisti izdali plačilni nalog. V postopek pa se je nato vmešal 51-letni moški, ki je kričal na policiste in jih žalil. Ker se moški kljub zakonitim ukazom policistov ni umiril, so le-ti zoper njega uporabili prisilna sredstva. Tudi moškemu je bil izdan plačilni nalog. To pa v preteklem vikendu še zdaleč ni bila edina intervencija zaradi kršenja javnega reda in miru.

V petek ob 22.32 so v Seči zaradi kršitve javnega reda in miru posredovali piranski policisti. Zaradi predvajanja glasne glasbe so 60-letni ženski izdali plačilni nalog, prav tako pa še zbirajo obvestila tudi o storilcu, ki je v sosednjo stanovanjsko hišo vrgel kamen in s tem poškodoval okno.

V nedeljo tekom večera in noči so koprski, izolski, piranski in ilirskobistriški policisti posredovali zaradi več klicev o glasni glasbi. Petim kršiteljem so bili zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru izdani plačilni nalogi, še trije pa so bili zgolj opozorjeni.

V ponedeljek ob 0.17 so piranski policisti posredovali v enem od gostinskih lokalov v Piranu. Zaradi glasne glasbe so natakarju izdali plačilni nalog.

V soboto ob 21.33 so policisti v Sežani obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, storitve katerega je osumljen 42-letni moški. Policisti so osumljencu prepovedali približevanje žrtvi in ga kazensko ovadili.

Koprski policisti so v nedeljo ob 20.43 posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem stanovanju v Kopru. Ker moški s kršitvijo ni prenehal niti po prihodu policistov, so le-ti zoper njega uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V nedeljo ob 2.46 so piranski policisti zaradi pretepa posredovali v enem od gostinskih lokalov. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je zaenkrat še neznani storilec v predel obraza udaril 23-letnika. Policisti točne okoliščine pretepa še ugotavljajo, po izsleditvi osumljenca pa sledi ustrezen ukrep.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  06 .07. 2021 ob  07: 10
pozdravljeni, ej ful dober izbor fotk k članku uau, mislim ceu fak je to
bravo heckoti res
ma kdo izbira fotke k člankom?
amapk najbolhjša je bila tista izpred nekaj mesecev naslov članka "močna burja na primorskem - zraven pa priložite fotografijo psa !!!!
poklon kapo dol res ste duhoviteži ali pa .....