PREDOR MARKOVEC 'ZAPRLA' DVA OPITA VOZNIKA: 27-letnica trčila v zid

Kronika

Včeraj ob 19.13 je prišlo do prometne nesreče, ki je zaprla predor Markovec. Policisti so ugotovili, da je 27-letnica vozila po desnem pasu, nenadoma iz neznanega razloga zapeljala na levi vozni pas in trčila v zid. Za njo sta se pripeljala voznik kombija in voznik avtomobila.

Alkotest je 27-letni voznici pokazal 0,42 mg/l alkohola. Za njo se je z avtomobilom pripeljal 36-letnik, ki se je poskušal trčenju izogniti in je pri tem podrsal kombi, s katerim se je pripeljal 25-letnik, zatem pa je trčil še v avtomobil 27-letnice. Alkotest mu je pokazal 0,61 mg/l alkohola.

27-letni voznici so izdali policisti plačilni nalog zaradi alkohola in napačne strani vožnje, 36-letnika pa čaka obdolžilni predlog in globa, ker mu je poteklo prometno dovoljenje.

Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje, sta v predoru trčili dve osebni vozili. Ena oseba se je poškodovala, zato so jo reševalci odpeljali v izolsko bolnišnico. Drugi voznik pa je pobegnil s kraja nesreče, piše na spletni strani uprave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  02 .12. 2021 ob  14: 21
@manof.., če bi bila desnica sposobna za karkoli, ne bi imela na čelu stranke komunista!
ManofSteel |  02 .12. 2021 ob  13: 59
Jaz sem vedno pravil, to, da imaš izpit za avto še ne pomeni, da si dober šofer ali celo strokovnjak. Enako velja za viruse, trenutno stanje v politiki, zdravstvo ipd. Primer: Mesec, Fajon, Šarec, Bratušek...ipd., top da sedijo v politiki...še ne pomeni, da vedo kaj je prav oz. narobe ! Mislim, da je prišel skrajni čas, da se šarlatane umakne iz vseh inštitucij za katere je potrebna stroka ! In enako velja za izpit za avto...uvest že enkrat obvezen automatic, ker folk še speljat iz krožišča ne zna...kaj šele vozit vozilo na ročni menjalnik. Kaj nismo že v 21 stoletju ?
Prognostik |  02 .12. 2021 ob  13: 39
36 letni pjanćek nč kriv.