POZOR, MLADI GLASBENIKI, PRILOŽNOST ZA NASTOP V KOPRU: Natečaj za neuveljavljene glasbene skupine

Koper

Center mladih Koper razpisuje natečaj za neuveljavljene glasbene skupine, ki bodo septembra dobile možnost nastopiti na seriji koncertov poimenovanih CMK Studio Live vol. 2. Tri zmagovalce čakajo nagrade.

Na natečaj se morajo glasbene skupine prijaviti do 31. avgusta. Pogoj je, da je vsaj polovica članov starih med 15 in 29 let, imajo vsaj tri avtorske pesmi in izdan največ en samostojni album. Pripraviti morajo 30 do 45‐minutni nastop v živo, vsaj polovico koncerta pa morajo izvajati avtorsko glasbo.

Med prispelimi prijavami bo komisija izbrala ožji izbor izvajalcev, ki bodo septembra nastopili v Centru mladih Koper. Komisija bo na tretjem oziroma zadnjem predstavitvenem večeru izbrala tri finaliste, ki bodo nastopili na finalnem dogodku v petek, 1. oktobra, in prejeli nagrade. To je snemanje svojega avtorskega dela v studiu pod vodstvom priznanega producenta Andrea F., prejemnik prve nagrade pa bo prejel še brezplačno snemanje videospota za posneto avtorsko skladbo.

Pri izboru zmagovalcev bo soodločalo občinstvo, ki bo s svojimi glasovi prispevalo polovico glasov končnega rezultata.

Zainteresirani se lahko prijavijo do vključno torka, 31. avgusta, na mladikoper@gmail.com ali po pošti na naslov: Center mladih Koper, Gregorčičeva 4, 6000 Koper. Na omenjenem elektronskem naslovu dobite tudi vse dodatne informacije.

Center mladih Koper, ki deluje pod okriljem Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper, lahko vsem prijavljenim glasbenim skupinam omogoči tudi vaje v polno opremljenih vadnicah v četrtnem mladinskem centru na Markovcu. Več informacij: jaka.miklavcic@cmk.si ali na 031 408 952.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija