PONOSEN LASTNIK KAR 13 ZLATIH PRINAŠALCEV: Dnevno pojedo skoraj pet kilogramov hrane (VIDEO)

Svet

V domu Collina Standona iz Dallasa je vedno živahno in glasno, saj se od jutra do večera razlega pasji lajež. Collin je namreč ponosen lastnik kar 13 čudovitih zlatih prinašalcev. Čeprav to zahteva veliko stroškov in skrbi, pa pravi, da je njegov trud nagrajen z neizmerno ljubeznijo.

Njegova pasja družina se je nenadoma povečala. Sprva je imel tri zlate prinašalce, Chloe, Sama in Emmo, pri čemer sta prva dva zaljubljeni par, ki je dobil mladičke. Skotilo se jih je devet in Collin se je skoraj brez pomislekov odločil, da bo obdržal vse. Kot da dvanajst ljubljenčkov ni bilo dovolj, je Collin iz bližnjega zavetišča posvojil še starejšega zlatega prinašalca, Buddyja, ki je bil na robu evtanazije.

@thefluffyfamily13 For me it’s the fluffiness #corn #goldenretriever #fluffy #fyp ♬ original sound - Doing Things

Največ pozornosti namenja devetim najmlajšim članov pasje družine. Imenujejo se Rocky, Moose, Raider, Cowboy, Pumpkin, Sunshine, Missy, Angel in Callie. Čeprav se morda zdi nemogoče, Collin zagotavlja, da zlahka ločuje med njimi, saj imajo vsak svoj značaj in videz.

Trinajsterica dnevno poje skoraj pet kilogramov hrane, saj zlati prinašalci niso majhna pasma. Poleg tega so najmlajši zelo aktivni, kar pomeni, da so sprehodi velik izziv. Nega dolge dlake prav tako ni zanemarljiva, zato so robotski sesalniki nepogrešljiv pripomoček v njegovem gospodinjstvu.

@thefluffyfamily13 The fluffy family can costly #goldenretriever #goldenretrieverlife #dogsoftiktok ♬ original sound - Collin Standon

S pomočjo TikToka redno deli zgodbe o pasjih doživetjih in prejema donacije ter dragocene nasvete ljubiteljev psov. O njegovem nenavadnem domu je poročalo mnogo medijev. Nekateri ga opisujejo kot "norišnico", spet drugi kot "raj". Collin se nedvomno strinja s slednjimi. Počuti se izjemno srečnega, da lahko življenje deli s 13 pasjimi prijatelji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija