POMEMBNO ZA LASTNIKE ELEKTRIČNIH SKIROJEV: To se je minuli konec tedna množično dogajalo na Obali

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 221 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 547 klicev. Obravnavali so 43 prometnih nesreč z materialno škodo, sedem z lažjimi poškodbami in dve s hujšimi, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali pet vlomov in 12 tatvin, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v 40 primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjem vikendu obravnavali 69 nezakonitih prehodov državne meje.

V soboto popoldan so pri Kačičah izdali obdolžilni predlog 25-letnemu vozniku motornega kolesa, ki so mu izmerili hitrost vožnje 161 km/h (izven naselja, kjer je omejitev 90 km/h).

Na PP Sežana je domačin v soboto prijavil ugriz psa. Peljal se je s kolesom, ko je proti njemu skočil pes srednje rasti in ga ugriznil v stopalo. Ko ga je poskušal odriniti, ga je ugriznil še v koleno, nakar je napadalnemu psu uspel pobegniti. Zatem je prišla lastnica psa in ga odpeljala. Policisti ugotavljajo lastništvo, nato sledi hitri postopek in obvestilo na UVHVVR.

V nedeljo ob 0.30 so bili policisti obveščeni, da sta v Dutovljah na prireditvi dva domačina napadla varnostnika, ker nista želela plačati vstopnine. Za enega od njiju sledi hitri postopek.

Prometni nesreči s hudimi poškodbami

V nedeljo popoldne je na cesti od Neverk proti Divači s kolesom padla 73-letna državljanka Italije. Pri tem se je huje poškodovala, odpeljali so jo v bolnišnico.

Iste ga dne ob 14.30 je v Rižani 74-letni voznik osebnega avtomobila trčil v betonski steber. Pri trčenju se je huje poškodoval, preizkus alkoholiziranosti pa mu je pokazal rezultat 0,47 mg/l. Izdan mu bo plačilni nalog.

Na udaru električni skiroji, pa tudi motor in avto

V Luciji je nekdo ponoči izpred stanovanjskega bloka ukradel parkirano motorno kolo Yamaha WR125, reg. št. KPNN44, črne barve, vredno 3000 evrov.

Iz kleti v Kopru je nekdo ukradel električni skiro, vreden 400 evrov.

V Luciji je nekdo iz marine ukradel električni skiro znamke HX X8, črno-rdeče barve, vreden 600 evrov.

V Kopru je nekdo ukradel pri Bonifiki parkiran električni skiro znamke Xiaomi, tip MI Scooter 3, vreden 500 evrov.

V Sežani so ukradli osebni avtomobil Alfa Romeo Mito, modre barve, reg. štev. FA277WF (I), letnik 2015, vreden 8000 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bayliner |  06 .06. 2023 ob  11: 44
@ manof.... -desni debil --- nisi še na Tajskem? Takih debilov Slovenija res ne potrebuje ....
ZigaZois |  05 .06. 2023 ob  23: 56
Ljudje, ki ne marate svobode; Mogoče res ni dobro poklicati policijo, ko nekdo krade.
Lahko vam ujamejo šefa z roko v marmeladi.
ManofSteel |  05 .06. 2023 ob  22: 21
-3
V Svobodi policijaNEdela bwahahahaha
Prav sem rekel, nikoli več ne kličem policije pa da ga gledam kako vlamljajo, kradejo ali se drogirajo oz. preprodajajo drogo. Srečno levi debili