POLICISTI SPOROČILI PODROBNOSTI TRAGIČNE JUTRANJE NESREČE: Pri Podgradu umrl 21-letni domačin (FOTO)

Kronika

Koprski policisti so bili ob 7.16 bili obveščeni o hujši prometni nesreči pri Podgradu proti Kozini. Cesta je zaprta, promet pa usmerjen na Ilirsko Bistrico. Prav tako je za tovorni promet zaprt mejni prehod Starod, vozila so usmerjena na mejni prehod Jelšane, so sporočili s koprske policijske uprave.

Po prvih podatkih je konec naselja Obrov v smeri Podgrada voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in v ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčil v tovorno vozilo. 43-letni voznik tovornjaka z okice Pivke kljub umikanju ni uspel preprečiti trčenja.

Domačin, 21-letni voznik osebnega avtomobila, je na kraju umrl. Odrejen je strokovni pregled. Ogled prometne nesreče še poteka, so zapisali na koprski policijski upravi.

Zjutraj že hujša prometna nesreča med Starodom in Račicami, eden poškodovan

Ob 5.11 se je zgodila prometna nesreča na cesti Starod–Račice, v kateri sta bili udeleženi osebno in tovorno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Ilirska Bistrica in Podgrad, ki so po prihodu na kraj zavarovali mesto dogodka, odklopili akumulatorja, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine, s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila. Nudili so ji prvo pomoč z reševalci NMP Ilirska Bistrica ter postavili osebno vozilo na kolesa. Poškodovano osebo so reševalci prepeljali v SB Izola, piše na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

V tem tednu naj bi se na tej cesti sicer zgodile kar štiri prometne nesreče. O nesreči tovornjaka in osebnega avtomobila, ki se je zgodila v torek in v kateri sta se poškodovali dve osebi, smo poročali tudi na našem portalu.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija