POLICISTI POSREDOVALI V KOPRSKEM TRGOVSKEM CENTRU: Avtomobil, nakupovalni voziček in dva poškodovana

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 56 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 164 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine, dve poškodovanja tuje stvari in eno ponarejanje listin. Zaradi kršitev javnega reda je bilo pet intervencij.

Včeraj ob 12.57 so bili policisti obveščeni, da je nekdo z vozilom v Kopru zbil peško. Na kraju so ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila zapeljal v pritličje garažne hiše enega od trgovskih centrov v Kopru. Ko je želel zapeljati v prvo etažo, je s prednjim desnim delom trčil v nakupovalni voziček, posledično sta oba pešca, ki sta potiskala voziček, padla, oba sta se pri tem poškodovala.

Popoldan so policisti na mejnem prehodu Dragonja obravnavali dva državljana Slovenije, ki sta imela ponarejen HAG test za covid-19. Sledi jima kazenska ovadba.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 23 ilegalnih migrantov. Pri Tatrah so obravnavali dva državljana Afganistana, pri Jelšanah sedem državljanov Bangladeša in sedem državljanov Pakistana, na cesti proti Sviščakom štiri državljane Bangladeša, pri Račicah pa državljana Sirije. Obravnavana sta bila še dva državljana Hrvaške, ki sta prečkala državno mejo mimo mejne kontrole.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija