POLICISTE POKLICALI IZ IZOLSKE BOLNIŠNICE: Poškodovana 35-letnica, iščejo voznico večjega temno modrega avtomobila

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 35 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 93 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali devet nezakonitih prehodov državne meje.

Včeraj ob 16. uri so bili policisti obveščeni, da je v izolski bolnišnici poškodovana ženska, ki je bila udeležena v prometni nesreči. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je v 35-letno žensko na prehodu za pešce trčila v Luciji voznica osebnega avtomobila. Po pogovoru je peška rekla voznici, da ni poškodovana, voznica je zato odpeljala. 35-letnica je zatem čutila bolečine in odšla na pregled, kjer so ugotovili, da ima lažje poškodbe. Voznico večjega temno modrega avtomobila ob tem policisti pozivajo, da se zglasi na policijski postaji, kjer bo lahko podala svojo izjavo.

V vasi Škoflje je nekdo ukradel 35 opažnih plošč, v skupni vrednosti približno 800 evrov.

Popoldan so v Bertokih ustavili 23-letnega voznika osebnega avtomobila, pri katerem je bil hitri test za droge pozitiven na kanabis, v Izoli pa so ustavili 40-letno voznico osebnega avtomobila, pri kateri je bil hitri test za droge pozitiven na kokain. Obema je bil odrejen še strokovni pregled, ukrep pa bo sledil po pridobljenih rezultatih analize.

Nasilje v družini

Postojnski policisti so obravnavali nasilje v družini. Nasilnežu je bila izrečena prepoved približevanja, sledi mu kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija