POLICIJA IŠČE POGREŠANEGA DENISA: V pižami odšel iz bolnišnice

Kronika

Mariborski policisti prosijo za pomoč pri iskanju pogrešanega Denisa Spešiča iz Maribora. Nazadnje je bil viden v četrtek v večernem času na območju Slivniškega Pohorja, kjer je odšel z oddelka za pljučne bolezni UKC Maribor. Ob odhodu je bil oblečen v pižamo UKC Maribor, so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor.

Pogrešani je visok okoli 165 centimetrov, suhe postave, ima kratke črne lase, temne oči in okrogel obraz. Na podlahti leve roke ima tetovažo mačke z neznanim napisom, so pojasnili na PU Maribor.

Vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijski postajo ali pokličejo na telefonsko številko policije 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

EXTREME TRAINING PODARJA 100 EVROV GOTOVINE: Začenja se 3-mesečni ekstremni izziv

Na lokacijah v Izoli, Luciji, Kopru in na Škofijah so z izzivom za preoblikovanje postave pričeli v ponedeljek, 7. septembra. "Za vse, ki bi radi sodelovali na eni od štirih lokacij, so prijave še vedno mogoče," poudarja licencirana kondicijska trenerka Vida Macura.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija