PODROBNOSTI INCIDENTA NA AVTOCESTI PRI KOZINI: Umrl je oče znane Izolanke

Kronika

V petek popoldne se je na primorski avtocesti zgodila tragedija. Med 14. in 15. uro se je na avtocesti v bližini počivališča Ravne, v občini Hrpelje-Kozina, na odstavnem pasu v osebnem vozilu nahajala neodzivna oseba, o čemer smo že poročali. S Policijske uprave (PU) Koper so danes sporočili nekaj podrobnosti, znano pa je tudi, kdo je pokojni.

"V petek ob 14.20 smo bili obveščeni, da je na avtocesti ustavljen osebni avto, voznik v njem pa se ne odziva," so uvodoma zapisali na koprski policijski upravi in dodali, da so bili na kraj poslani tudi reševalci in gasilci. "56-letnega voznika so reševalci na kraju oživljali, zatem pa je zdravnica potrdila naravno smrt."

Policisti so naknadno ugotovili, da je voznik vozil od Kopra proti Kozini in pred izvozom Ravne zapeljal desno: "Podrsal je zaščitno ograjo, nato zapeljal levo, kjer je podrsal še levo ograjo, in nato nazaj na desno na odstavni pas, kjer se je ustavil."

V medijih pa se je medtem pojavila novica, da je pokojni oče znane Izolanke, nekdanje zmagovalke kuharskega tekmovanja Masterchef, Sare Rutar. Kot je povedala za portal njena.si, sta bila z bratom izredno navezana na očeta in da ju je zapustil prehitro. Žalostno novico je Primorka sporočila tudi prek Instagrama, kjer je zapisala, da ne najde besed, ki bi opisale njeno žalost.

Sari ob njeni izgubi na uredništvu izrekamo sožalje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija