PO VIHARJU, KI GA JE SPROŽILA Z NOVICO O POGREŠANEM MATEJU: Manekenka spregovorila o domnevnem srečanju

Kronika

Hrvaška manekenka, ki je povzročila vihar na družbenih omrežjih po naznanilu, da je v nemškem Münchnu videla mladeniča, ki naj bi bil pogrešani Splitčan Matej Periš, je o dogodku obširneje spregovorila za srbski portal Kurir.

Manekenka se je po Münchnu sprehajala z mamo in dojenčkom, ko je na ulici zagledala kopijo Mateja. Moški naj bi bil 'izrezan' Splitčan, ki je v Beogradu izginil tik pred silvestrovim, njegovo iskanje pa že več kot mesec dni polni balkanske medije.

Z mamo naj bi moškega, na las podobnega Mateju, zagledali pri bankomatu: "Mama se mu je želela približati, a ji tega nisem dovolila. Hotela ga je fotografirati, pa ji tudi tega nisem dovolila." Po manekenkinih besedah je fant deloval nekoliko izgubljeno, opazil pa naj bi, "da se z mamo pogovarjava 'po naše'".

Fanta si je dobro ogledala, saj da je kar trikrat šel mimo nje, ona pa da je bila zelo pozorna nanj. "Nazadnje sem ga srečala pri hotelu Mandarin, kjer sta tudi policijska postaja in nekdanja restavracija Opatija," je dejala priča. Zdaj si želi izvedeti še, koliko je Matej visok. "Po fizičnem opisu želim videti, če je to res bil on. Ker obraz in višina se ujemata z Matejevim opisom. Fant je bil njegova kopija."

Na Instagramu je zapisala, da je bil fant, nas las podoben Mateju, visok okoli 183 centimetrov, morda še nekoliko več. 

Za Kurir je povedala še, da je od prijatelja dobila nekaj številk pristojnih služb v Srbiji, da bi jih obvestila o videnem, vendar te številke, kot je navedla, ne delujejo. "Samo številko želim dobiti od pristojnih organov v Srbiji. Prijatelj mi je poslal nekaj številk, a te niso aktivne," je pojasnila.

Bo pa zadevo zagotovo prijavila policiji. "Vsekakor se bom javila na policiji. Ravno mama me je spodbudila, da se oglasim, saj je rekla, da bi v primeru, da se kaj takega zgodi meni, vsaka informacija prišla prav," je še zaključila hrvaška manekenka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  11 .02. 2022 ob  16: 17
-1
zakajjQuery112302640873236377297_1644592625739
 |  11 .02. 2022 ob  11: 58
ma ja res
ful čudno da za tem ki ni niti znan estradnik ali zann influencar ali znani zvezdnik se toliko piše res neobičajno
je pa zgodba žalostna tragična, ne vem pa zakaj se v naših medijih toliko piše o njem?
ker npr. če pogledamo druge zgode in prigode v italiji npr.o izginotju otroka pa nihče nič pri nas ne objavi ZAKAJ
vseved |  11 .02. 2022 ob  10: 26
Nabijate z tem dalmatincem kot da je edini na svetu!