PO ŠOKANTNEM ODKRITJU 39 MRTVIH: V hladilni prikolici ponovno našli ducat migrantov

Kronika

V Belgiji so v hladilni prikolici tovornjaka, ki je prevažal sadje in zelenjavo, v torek našli 12 migrantov. Vsi so živi in dobrega zdravja, je danes sporočila policija. En migrant je bil iz Sudana, enajst jih prihaja iz Sirije.

Fotografiji sta simbolični.

Belgijska policija je migrante našla v tovornjaku, ki je vozil med Antwerpnom in prestolnico Bruselj. Policijo je zaradi suma, da se v hladilni prikolici skrivajo ljudje, poklical šofer tovornjaka. Policija mu je naročila, naj se ustavi na enem od parkirišč ob avtocesti, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Policija je uvedla preiskavo, saj želi ugotoviti, kako so migranti prišli v tovornjak in ali so nameravali priti do Velike Britanije.

Do odkritja prihaja v času, ko britanska policija nadaljuje preiskavo smrti 39 migrantov, katerih trupla so minuli teden našli v hladilni prikolici tovornjaka zahodno od Londona. Ni še jasno, iz katerih držav prihajajo. Več vietnamskih družin se boji, da so med osmimi ženskami in 31 moškimi tudi njihovi pogrešani svojci. Tudi ta tovornjak je sicer potoval preko Belgije.

Migranti in tihotapci ljudi večkrat potujejo preko Belgije na poti v Veliko Britanijo. Pogosto se skušajo na tovornjake pretihotapiti, ko so parkirana na počivališčih. Tudi minuli konec tedna so v Belgiji v dveh tovornjakih našli 20 migrantov. Vsi so bili živi, še navaja AFP.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Linda |  31 .10. 2019 ob  00: 39
KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

Pozdravljeni, dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in aprila 2018 sem obtičala v finančni situaciji in morala sem refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, noben ponudnik z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi odplačilnimi načrti ter Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

Kratkoročno posojilo (5_10 let)
Dolgoročno posojilo (20_40)
Posojilo za medijski termin (10_20)
Ponujajo posojilo
Posojilo za stanovanje ............., Poslovno posojilo ........ Dolžniško posojilo .......
Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kar zadeva finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….