PO IZOLI SE JE PREDRZEN VLOM PONOVIL ŠE V PIRANU: Vstopil, ko je družina spala; tega, kar je sledilo, niso pričakovali

Kronika

Včeraj smo poročali o predrznem vlomu v Izoli, ko je v soboto zjutraj neznanec vstopil v stanovanje, medtem ko so gostje spali in jih okradel, in danes moramo skoraj enako poročanje ponoviti. Piranski policisti so namreč včeraj prejeli prijavo, da je ponoči nekdo vstopil v nezaklenjeno stanovanje, medtem ko so spali ljudje v njem spali. Iz sobe je ukradel denarnico, nato pa je sledilo presenečenje.

Ko so se člani družine zbudili, je neznanec pobegnil, še prej pa je vzel ključ in zaklenil vrata od zunaj, s tem pa družini preprečil, da bi mu sledila. S hodnika je vzel še baterijski vrtalnik in kotno brusilko. Iz denarnice je pobral denar, denarnico pa kasneje odvrgel, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

V zadnjih 24 urah je na Santorijevi ulici v Kopru nekdo ukradel kolo znamke Specialized, črne barve z zelenim napisom Specialized.

V Pivki je nekdo vlomil v skladišče in odnesel dva koluta s po 400 metri večžilnega kabla. Podjetje je oškodovano za 5000 evrov.

V Piranu je nekdo moškemu ukradel nahrbtnik s ključi vozila, ročno uro in telefonom. V Seči pa je nepridiprav na plaži ženski ukradel denarnico s karticami, dokumenti in denarjem, so še zapisali na koprski PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija