PIJANA SLOVENKA PO PROMETNI NESREČI V POREČU GRIZLA IN PLJUVALA POLICISTE: "Govedo ste. Ubila bom tebe in vse tvoje." (VIDEO)

Istra

V soboto je 34-letna Slovenka za volanom Peugeota 508, ljubljanskih registrskih tablic, na cesti od Tara proti Poreču naredila pravi kaos. Po trčenju je začela celo verbalno in fizično napadati policiste.

Bralec hrvaškega portala 24 sata je vožnjo Slovenke Anete posnel, na posnetku pa je videti vijuganje avtomobila levo in desno in izogibanje nasproti vozečih se vozil

Divja vožnja se je končala s prometno nesrečo, ko se je Peugeot v krožišču na poreški obvoznici zaletel v avtomobil puljske registracije, ki ga je vozil 57-letni hrvaški državljan. Po trčenju je Peugeot priletel še v prometni znak. Sopotnica v vozilu slovenskih registrskih tablic je utrpela lažje poškodbe prsnega koša. Kot je sicer razvidno s posnetka, je skozi okno mimovozečim prav ona kazala sredinec.

Pijana Slovenka u Poreču ugrizla policajca, zabila se u auto i prometni znak Više na: https://bit.ly/2WDtUON

Objavil/a 24sata dne Ponedeljek, 20. julij 2020

Voznica Aneta pa je svoj šov nadaljevala še pred poreškimi policisti, saj je, vidno pijana, najprej zavrnila alkotest, nakar so jo aretirali. Trdila je, da avtomobila ni vozila, bila je histerično ogorčena nad dejanji policistov, zato so jo prijeli na silo.

Fotografija je simbolična. 

Umirile je niso niti lisice, po poročanju portala je namreč poskušala ugrizniti dva policista, tretjega pa ji je uspelo ugrizniti za ščit desne noge. Ko so jo končno dali v policijsko vozilo, je enemu od policistov celo pljunila v oči.

Dva policista poškodovana

Ob tem je blatila sicer vljudne in potrpežljive policiste: "Je*** bom mater tistemu, ki me je zvezal. Maščevala sem bom. Policijske smeti, govedo ste. Ubila bom tebe in vse tvoje." Še isti večer je končala na psihiatriji puljske splošne bolnišnice.

Kot so zapisali na spletni strani puljske policije, sta bila v napadu lažje poškodovana dva policista. Slovensko državljanko so kazensko ovadili zaradi napada na policiste ter zaradi povzročitve prometne nesreče.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Erazem |  22 .07. 2020 ob  17: 00
Je pa morala na Hrvaško, da so jo dali tja, kamor sodi - psihiatrijo.
Motoviltz |  22 .07. 2020 ob  10: 39
No pa smo zvedeli, da je ta ambasadorka slovenske kulture na hrvaškem "znana" Aneta Andollini nekoč Aneta Durdžič Salihovič.
alfa |  22 .07. 2020 ob  06: 14
13
res je to zaljivo za nas prave Slovence...drugic naj napisejo naslov ¸¸jugovička¸¸,s slovenskim drzavljanstvom,ne pa Slovenka saj nima slovensko kri ampak samo drzavljanstvo-
Koper |  22 .07. 2020 ob  06: 03
11
Žaljiv članek za vse nas ki smo v resnici Slovenci.Ta ni S od Slovenke.
vseved |  21 .07. 2020 ob  18: 35
-2
v Motoilltz , piši Mahnič Žanu , veseljem ti bo dal podatke.
Motoviltz |  21 .07. 2020 ob  13: 43
18
Vozila je Aneta A. (34) , sopotnica je bila Manca T. (31).
Njene besede:
"Je..t ću majku onome tko me je vezao. Osvetit ću se. Smeće policijsko, vi ste stoka. Ubit ću vas i sve vaše..."
Škoda, da ne napišejo še priimek, da spoznampo te bisere slovenske kulture.
Munk |  21 .07. 2020 ob  10: 16
30
haha, "slovenka" aneta andollini salihovićććć