PESTER DAN ZA GASILCE NA KOZINI: Najprej nesreča motorista, nato goreč avto (FOTO)

Kronika

Za gasilci PGD Materija je pester dan. Zjutraj so najprej posredovali ob padcu motorista, popoldne pa so gasili goreč avtomobil, ki je za eno uro zaprl vozni pas na avtocesti. 

Nekaj minut po 9. uri je na Bezoviški cesti na Kozini padel motorist in se lažje poškodoval, piše na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Posredovali so gasilci PGD Materija, ki so kraj dogodka zavarovali, nudili pomoč ekipi reševalcev NMP Sežana ter odklopili akumulator na motornem kolesu.

Voznik motornega kolesa je med vožnjo iz smeri Krvavega Potoka proti Kozini zapeljal v obcestni robnik in padel po vozišču. Ob padcu se je lažje telesno poškodoval, zato so ga reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico, so preko svoje Facebook strani sporočili prostovoljni gasilci.

Malo po 14. uri pa so bili gasilci PGD Materija ponovno na delu. Na primorski avtocesti pred počivališčem Ravne v smeri Ljubljane je namreč gorelo osebno vozilo. Gasilci in ZGRS Sežana so izvajali požarno in naletno varovanje, pogasili požar in sanirali razlite tekočine. Zaradi intervencije je bil vozni pas avtoceste približno eno uro zaprt za promet.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija