OSUMLJENEC ZA POSKUS UMORA V POSTOJNI ZASLIŠAN PRED KOPRSKIM SODNIKOM: Odredil mu je pripor, sta se z žrtvijo sploh poznala?

Kronika

24-letnik s slovenskim in makedonskim državljanstvom, ki je osumljen poskusa umora 22-letnice v Postojni, je bil danes zaslišan pred koprskim preiskovalnim sodnikom. Ta mu je odredil pripor.

Spomnimo, v ponedeljek ob 6.40 je več občanov poklicalo 113 in povedalo, da na Tržaški ulici v Postojni leži ženska, ki vpije na pomoč, eno vozilo pa je s kraja odpeljalo. Na kraj so prišli policisti in reševalci. Zdravnik je ugotovil, da je zabodena ženska zaradi poškodb v smrtni nevarnosti.

Policisti so z zbiranjem obvestil prišli do lastnika vozila, ki je odpeljalo s kraja in ga ob 8.40 aretirali na njegovem domu. Gre za 24-letnika, ki stanuje na območju Postojne, sicer pa je državljan Makedonije in Slovenije.

Po prvih ugotovitvah policistov sta se sprla, 24-letnik pa je pograbil oster predmet in zamahnil proti 22-letnici ter jo večkrat zabodel. Ona je obležala na tleh, on pa se je s kraja odpeljal. Motiv policistom še ni znan, prav tako še vedno ni znano, ali sta se napadalec in žrtev sploh poznala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Imperio  |  13 .10. 2021 ob  21: 11
Naj se javi tisti birokrat iz JU, ki je temu dal slovensko državljanstvo.

S tem postanejo ti jugoviči tudi volilci, ki svojo nazadnjaško nasilno kulturo širijo.
Gospod ima verjetno se kakšno državljanstvo? Mogoče pa bolgarsko.
štupido |  13 .10. 2021 ob  18: 16
Tako "oni" vidijo prebivalce držav v katerih živijo. neverniki in kurbe za pokol.