OKRUTEN PRIMER DRUŽINSKEGA NASILJA: Starša najprej zabodla, nato pa z balkona vrgla lastna otroka

Kronika

Švedsko prestolnico pretresa okruten primer nasilja v družini. Oče in mama naj bi najprej zabodla in nato z balkona s 15 metrov vrgla otroka, stara manj kot 10 let.

Po nekaterih virih naj bi 40-letni oče otroka poškodoval, še preden ju je vrgel z balkona. Zabodel naj bi ju medtem ko sta ležala v svojih posteljah. Po tem okrutnem dejanju naj bi oče z nožem poškodoval še sebe.

Otroka so hudo poškodovana našli pod blokom in jima nemudoma nudili nujno medicinsko pomoč. Na kraju dogodka sta pristala kar dva reševalna helikopterja, na prizorišče pa je nato prispelo še 13 policijskih patrulj, poročajo očividci.

Otroka so s helikopterjem prepeljali na zdravljenje v bolnišnico. Eden izmed njiju je po poročanju švedskih medijev podlegel poškodbam, drugi se še bori za življenje.

Sosedje so poročali, da so okoli pol desete zvečer slišali krike in jok, ki so prihajali iz stanovanja družine, kjer se je pripetila grozljiva tragedija. Policisti so na oblačilih osumljenih staršev našli sledi krvi otrok, oba so aretirali zaradi suma umora in poskusa umora, piše britanski Mirror.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija