OGNJEMET STRASTI: Doživite hiter seks in še hitrejši orgazem

Erotika

Če se že nekaj časa niste razdivjali v postelji ali izven nje, je pravi čas, da se malo aktivirate in s pomočjo nekaj trikov začinite svoje seksualno življenje.

Seks je preveč zanimivo polje življenja, da bi se omejili le na domačo sobo in posteljo. Obstaja množica krajev, ki vam lahko prinesejo enak ali večji užitek. Kaj še čakate? Čas je, da začnete eksperimentirati.

Kopalnica

Preden stopite pod tuš, za kratek čas pustite naj izpod tuša teče vroča voda, zato da ustvarite prijetno atmosfero. Nato je čas za akcijo. Hitri seks izpod tuša je izjemno doživetje.

Pisarna

Če imate lastno pisarno, kar izvolite. Nivo adrenalina bo presegel vse meje, ko z mize zmečete vse papirje in pričnete z divjim slačenjem, zavedajoč se, da vas lahko v vsakem trenutku nekdo zasači.

Avto

Ko se boste naslednjič podali na dolgo pot in se vam bo ob prvi temi začelo spati, se predramite z enim hitrim seksom. To bo zelo učinkovito osvežilo vaše potovanje.

Na odprtem

Če si želite okusiti seks na odprtem, bodite zares hitri, saj se vendar nahajate v javnosti. Ne pozabite niti na odejo, saj so trava, pesek in kamenčki lahko zelo neprijetni. Ujemite trenutek, ko vam ne preti nevarnost in nedvomno boste uživali.

Deli novico:

Zdaj |  06 .02. 2014 ob  11: 56
vsaj vem kako se to počne...res hvala
HAHA |  05 .02. 2014 ob  23: 18
Hvala Vran.