OGLASIL SE JE CETINSKI: Po opravičilu oster do medijev in sorodnikov

Istra

Včeraj so v javnost prišle neuradne informacije o podrobnostih obdukcije po nesreči, v kateri je hrvaški pevec Tony Cetinski v Rovinju povozil 62-letnika. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi. Cetinski se je po tem oglasil na svojem Facebook profilu.

Cetinski se je pred dnevi opravičil vsem, ki so kupili vstopnice za njegove odpovedane koncerte. Po nesreči v Rovinju je zlomljen, kot je povedal. Nesreča se je pripetila 3. novembra popoldne, v Pusti ulici, kjer je s svojim Mercedesom zapeljal čez 62-letnika, ki je očitno ležal na pločniku. Po poročanju nekaterih hrvaških medijev naj bi bil možakar po neuradnih informacijah mrtev že pred tem.

Nad poročanjem medijev o vedno novih informacijah o nesreči, ki curljajo v javnost, Cetinski ni ravnodušen. Na svojem Facebook profilu je zapisal, da prosi medije naj ne objavljajo polinformacij v zvezi z okoliščinami nesreče, kot tudi ne nepopolnih in neuradnih rezultatov obdukcije in preiskave, saj na ta neprofesionalen način ne počnejo ničesar pametnega, da bi olajšali situacijo eni ali drugi družini, temveč povzročajo le še dodatno bolečino.

"Potrpimo, da preiskava pride do konca in da se potrdijo relevantna dejstva tega nesrečnega slučaja," piše Cetinski. S prošnjo se obrača tudi na člane svoje družine, naj ne komentirajo neuradnih informacij, ker so že bili priča tako izrečenim kot neizrečenim manipulacijam. Ponovil je, da mu je kot človeku v interesu, da se dobro razišče vse, kar se je zgodilo, tudi pred tem, preden je zapeljal na truplo pokojnika, kot tudi sam nesrečni trenutek, saj je njegovi duši in dušam družine pokojnika to najbolj pomembno.

Cetinski je prepričan, da bodo institucije podale zelo natančen odgovor, kako in kdaj je nastopila smrt pokojnika, kot tudi, kaj je bil razlog, da je moški ležal na tleh, preden je Cetinski zapeljal v ulico. Kot je zapisal, je pripravljen odgovarjati za vse, kar je kdaj storil v življenju, kot tudi za nesrečo, če se ugotovi, da je kriv.

Podtikanja, kakršnim je priča, pa so namenjena zgolj temu, da se na tuji tragediji zasluži denar in da se drugi ob tem naslajajo, služijo pa ne ničemur, razen temu, da se javnost privede v zmoto, zaključuje Cetinski.

Deli novico:

GO, CETINSKI!!!!!! |  17 .11. 2017 ob  08: 46
Alias slovenski nacionalni problem št. 2!
Cetidcki |  15 .11. 2017 ob  15: 29
ima srečo, da ni tam ležal Čak Noris.
srka |  15 .11. 2017 ob  13: 18
Lepo povedano.
Škoda, da ni povozil Xmen-a, ker ne bi nhče opazil, da ga ni več.
Ja halo... |  15 .11. 2017 ob  12: 59
Valjda, daslužijo z nesrečami drugih......recimo novinarja glih ne zanima lep trenutek, ko si daš duška na wc školjki po tedenski zaprtosti! ...pa čeprav bi se dalo opisat in zelo lepo orisat tak dogodek v enem članku! :/
Xmen |  15 .11. 2017 ob  10: 49
Omg who cares!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!