OČIVIDEC POKLICAL POLICIJO: Kolesar na hitri cesti proti Izoli

Kronika

Policiste Policijske uprave (PU) Koper je včeraj ob 12.17 poklical očividec in povedal, da je pravkar kolesar zapeljal na hitro cesto proti Izoli. Policisti so kolesarja izsledili in 25-letnemu državljanu Nizozemske izrekli globo.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 75 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 176 klicev. Obravnavali so 17 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in štiri tatvine ter dva primera nasilja v družini, zaradi kršitev javnega reda je bilo devet intervencij.

V Izoli je nekdo z osebnega avtomobila ukradel katalizator, vreden 250 evrov.

Fotografije so simbolične. 

V Izoli so policisti zasegli osebni avto 26-letniku, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 23.50 so policisti na Kozini ustavili 23-letnega voznika osebnega avtomobila iz Kopra. Odredili so mu hitri test na mamila, ki je bil pozitiven na konopljo. Odrejen strokovni pregled je odklonil, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 4. uri se je sprožil alarm v eni od postojnskih trgovin. Policisti so na kraju ugotovili, da je nekdo na silo vlomil, poskušali so vlomiti tudi v bankomat. Storilci so pobegnili, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V Kopru je nekdo ponoči vlomil v klet in ukradel različno orodje, vredno približno 500 evrov.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 11 ilegalnih migrantov: pri Podpeči sedem državljanov Turčije, pri Movražu pa štiri državljane Pakistana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ratman |  17 .09. 2021 ob  08: 09
@Menebriga Popolnoma se strinjam...
Menebriga |  16 .09. 2021 ob  19: 14
To se ni zgodilo prvič. Pred 14 dnevi je tudi eden vozil v smeri Petrolove bencinske črpalke proti Kp. Jaz bi prepovedal vožnjo kolesom po glavni cesti Lucija - Valeta - Strunjan - Belveder, ker pri taki gostoti prometa naredijo še večjo gužvo na cesti, pa še sami so v veliki nevarnosti. Pristojni naj bolj označijo kolesarsko pot po Parenzani in na glavno cesto naj dajo znake, da je vožnja s kolesi prepovedana.