OBSEŽNA ISKALNA AKCIJA NA PRIMORSKEM: Policisti prosijo za pomoč

Kronika

Včeraj nekaj pred 22. uro so novogoriške policiste obvestili o pogrešani 60-letni ženski na območju Idrije. Nazadnje je bila opažena včeraj med 12. in 12.30 v bližnji okolici Idrije (Na Stanu, ulica Pot Sv. Antona), kasneje se je za njo izgubila vsaka sled. Takoj po prejetju obvestila so idrijski policisti začeli aktivnosti na tamkajšnjem območju, da bi pogrešano osebo našli, vendar jim kljub iskanju tekom noči vse do današnjih zgodnjih jutranjih ur to ni uspelo.

Danes od jutranjih ur dalje se iskalna akcija na območju Idrije in bližnje okolice nadaljuje. Idrijskim policistom so se danes pri iskanju pridružili tudi gasilci PGD Idrija, GRS Tolmin, vodnik službenega psa iz EVSP Miren – SUP PU Nova Gorica in vodniki iz enote reševalnih psov, skupno okoli 25 ljudi. Tekom popoldneva je bil v iskanje pogrešane osebe vključen tudi policijski helikopter.

Pogrešana je visoka približno 162 cm in svetlejših las, nosi očala s temnim okvirjem, nazadnje je bila oblečena v črne pajkice in belo majico. Obute je imela modre natikače.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, policisti prosijo, da o tem obvestijo policiste, pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija