NOVE OKUŽBE PRI ŠPORTNIKIH: Pozitiven tudi nekdanji dobitnik zlate žoge

Svet

Brazilski nogometni virtuoz Ronaldinho je zadnji v nizu največjih imen športa, ki je pozitiven na novi koronavirus. Kot je sporočil 40-letni nekdanji zvezdnik Barcelone in Milana prek Instagrama, je okužen s covidom-19, vendar nima nobenih simptomov. Zdaj bo dvakratni najboljši nogometaš sveta ostal v desetdnevni samoosamitvi v Belo Horizonteju.

"Pozdravljeni prijatelji, družina, navijači, odločil sem se za test na novi koronavirus in izvid je bil pozitiven. Počutim se dobro, za zdaj sem brez simptomov," je Ronaldinho dejal v videoposnetku, objavljenem na Instagramu.

Ronaldinho se je šele avgusta vrnil v rodno Brazilijo po petih mesecih pripora v sosednjem Paragvaju zaradi škandala s ponarejenim potnim listom.

Nekdanji dobitnik zlate žoge za najboljšega nogometaša na svetu in svetovni prvak iz leta 2002 je bil skupaj z bratom kar mesec dni v zaporu, kjer je praznoval tudi 40. rojstni dan. Ko so njegovi odvetniki plačali 1,47 milijona evrov varščine, pa je bil še štiri mesece v hišnem priporu v enem od hotelov v Asuncionu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija