NOČNA MORA V BARU; VEČ MOŠKIH PRETEPLO ŽENSKO: "Povlekli so me iz lokala in me tepli naprej"

Kronika

Več moških je med velikonočnimi prazniki v baru preteplo žensko. Ta je pomoč poiskala na tržiški urgenci.

Fotografija je simbolična. 

V soboto proti večeru se je v baru v središču italijanskega Tržiča na 48-letno žensko, ki se je postavila v bran prijateljici zaradi spolnega nadlegovanja, nasilno zneslo pet moških, poroča Primorski dnevnik.

"Najprej so se me lotili s pestmi, zatem še z brcami. Padla sem na tla, vendar oni niso odnehali, povlekli so me iz lokala in me tepli naprej," je dejala žrtev, ki dodaja, da nihče ni priskočil na pomoč, čeprav je dogajanje opazovalo kar nekaj ljudi, poroča omenjeni časnik.  

Na tržiški urgenci so zdravniki ugotovili, da ima žrtev zlomljeno rebro, več udarcev in oteklin.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  15 .04. 2023 ob  19: 05
-6
Zakaj ne objavite tudi to: Eritrejec v Sloveniji zabodel dve osebi, bil je obsojen tudi ropa in nasilništva, a je zunanje ministrstvo izgon odsvetovalo. Prejema socialno podporo. Pri prejšnjih kazenskih postopkih mu je pomagal
@8Marec.
ManofSteel |  14 .04. 2023 ob  22: 06
-32
To, da jima nobeden ni nudil pomoči oz. ju branil je razvidno že po tem, da sta dve zblojene feministke iz vrst komunistov. bwahahahaha
20 let tihozitja |  14 .04. 2023 ob  21: 55
-9
Kaj ces zivljenje je pac tako,eden je nedolzen drugi je kriv..
Je prisu moski do prodajalke ta mu je rekla dober dan gospod,skenirala izdelke,pospravla v vrecko ga vprasala boste se kaj....nakar je moski popizdu,zacel zmerjat,ponizevat.
Vsi smo gledali debelo