NLP-JI ALI KAJ DRUGEGA? Razkrili nekaj ugotovitev ameriških obveščevalnih agencij

Svet

Poročilo ameriških obveščevalnih agencij o neznanih letečih predmetih (NLP) o srečanjih, s katerimi naj bi pogosto poročali piloti vojaških in civilnih letal, ne vsebuje potrditve obstoja nezemljanov oziroma bitij z drugih planetov, vendar pa tega niti ne izključuje, so v petek poročali ameriški mediji.

Poročilo, ki ga je uradu nacionalnega direktorja za obveščevalne dejavnosti lani naročil kongres, naj bi bilo objavljeno do konca meseca, vendar pa so na podlagi navedb njegovih avtorjev oz. neimenovanih virov mediji že objavili kar nekaj informacij o ugotovitvah. Prvi je o tem poročal New York Times, nato pa še drugi.

Poročilo pravi, da obveščevalci ne morejo z gotovostjo potrditi ali razložiti NLP ali zračnih fenomenov, o katerih poročajo piloti in drugi. Veljalo bo tako, kot je doslej - da gre morda za nezemljane ali pa za tehnologijo drugih držav. Nikakor pa naj ne bi šlo za tajne projekte ameriške vlade. Obveščevalci so svoje poročilo sestavili tudi na podlagi ugotovitev posebne delovne skupine Pentagona, ustanovljene lani. Javno bo objavljen le del poročila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija