NISSAN JUKE VOZI DRUGI KROG: Japonski mestni terenec je dobil svojega naslednika (FOTO)

Koper

Skoraj deset let po tem, ko je na ceste zapeljal prvi model Nissan Juke, je tu novi, moderni križanec, ki se vrača s svojo edinstveno identiteto, še izrazitejšim značajem, navdušujočo zmogljivostjo in naprednimi tehnologijami, ki ustrezajo potrebam voznikom.

V dolžino je novi mestni terenec Nissan Juke za dobrih osem centimetrov daljši od svojega predhodnika in meri 421 centimetrov, je širši in ima večji prtljažnik, katerega kapaciteta je po novem 422 litrov. Okrogli žarometi spredaj so ostali in lahko svetijo tudi v LED-tehnologiji, novi znak v obliki črke Y zaokrožuje masko v slogu V-motion, barv karoserije pa je enajst in so na voljo v različnih kombinacijah.

Njegov motor je 1-litrski bencinski turbo trivaljnik z močjo 86 kW, pri katerem bo za prenos na sprednji kolesi skrbel bodisi šeststopenjski ročni menjalnik ali sedemstopenjska avtomatika.

Novi Juke se po cestah vozi z edinstveno identiteto, še bolj poudarjenim značajem, solidnimi zmogljivostmi in naprednimi tehnologijami. Med njimi izstopa predvsem Nissanov sistem propilot, ki je v precejšnjo pomoč vozniku, vmesnik NissanConnect pa bo na primer omogočil zrcaljenje pametnih telefonov.

Nissan Juke je ustvarjen za vse nianse okusa – naj pospeši tudi vaš srčni utrip! Rezervirajte testno vožnjo v Trgo ABC Koper.