NIHČE NI PRIŠEL NA ROJSTNI DAN TEGA 11-LETNIKA: Potem pa se je zgodilo to (FOTO)

Svet

11-letni Kade je na svoj rojstni dan doživel veliko razočaranje – nihče ni prišel na njegovo zabavo. Fotografijo razočaranega, a vseeno nasmejanega sina s torto je oče Jason Foster objavil na družbenem omrežju Twitter in kmalu je mladenič doživel gromozansko presenečenje.

Fotografija je simbolična.

"Moj sin Kade je včeraj organiziral zabavo za 11. rojstni dan, a nihče od povabljenih prijateljev se je ni udeležil. To boli," je na Twitterju zapisal Jason Foster in objavil fotografijo sina s torto. Zaskrbljen oče, ki je želel vsaj malo potolažiti sina, je svoje prijatelje na družbenem omrežju zaprosil, da mu "pokažejo malo ljubezni in mu napišejo rojstnodnevno čestitko." 

Njegova objava je doživela izjemen odziv, nihče pa ni pričakoval, da bodo 11-letniku čestitali tudi izredno znane osebe, med katerimi igralec Ben Stiler, kanadski premier Justin Trudo ter hokejisti Kadovega najljubšega moštva Toronto Maple Leafs.

"Ne morem verjeti, kaj se je zgodilo. Kade in ostali družinski člani so presrečni. Vsem, ki ste mu čestitali, se iz srca zahvaljujem. On je neverjeten sin in tega dne ne bo nikoli pozabil," je kasneje dodal ponosni oče.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija