NEVERJETNO: Ostal brez traktorja, ker je plužil sneg, policisti neusmiljeni

Kronika

V nedeljo ob 21. uri so policisti 42-letnemu vozniku v Postojni zasegli traktor s priklopljenim plugom in posipalcem soli, ki je plužil sneg. Policisti so ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 113 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 372 klicev. Obravnavali so 18 prometnih nesreč z materialno škodo, tri z lažjimi poškodbami, zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine in tri nasilja v družini, zaradi kršitev javnega reda je bilo 13 intervencij.

Vožnja pod vplivom nedovoljenih substanc

V petek popoldan so policisti na Kozini ustavili 30-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti po izdihanemu zraku pokazal 0,63 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog.

V nedeljo zvečer so v Postojni ustavili 30-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen mu je bil strokovni pregled za drogo in zdravila, opravljen v ZD Postojna (hitri test je bil pozitiven na opiate). Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Na cesti več voznikov brez veljavnega vozniškega dovoljenja

V petek ob 18. uri so v Postojni ustavili 45-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Istiega dne so osebni avtomobil zasegli tudi 48-letnemu vozniku v Dekanih, ki je prav tako vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Prometne nesreče

V soboto ob  5.56 je pri vasi Neverke 19-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad osebnim avtomobilom in trčil v obcestno drevo. Poškodovanega so odpeljali v UKC Ljubljana.

V nedeljo popoldan je bilo v približno dveh urah kar 11 prometnih nesreč, od tega ena z lažjimi poškodbami voznice. Vzrok so bili zdrsi vozil zaradi nenadnega poslabšanja razmer na vozišču, snega, plundre in sodre.

Tatvine

V soboto je domačinu v Sv. Petru nekdo iz barake ukradel več kosov različnega starega orodja in približno 3kg različnih kovancev - tolarjev. Materialna škoda je ocenjena na približno 1.000 evrov.

Danes ponoči pa je nekdo v Sežani ukradel parkiran osebni avto Ford Focus, bele barve, reg. št. KP55-38J. Vozilo je bilo odklenjeno in je imelo kontaktne ključe na menjalniku.

Tekom vikenda, natančneje v soboto ob 18.48 je zagorelo enosobno stanovanje v Kopru. Kriminalisti so po pogašenem požaru opravili ogled kraja in ugotovili, da je vzrok najverjetneje kratek stik v razdelilnem kablu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija