NESREČA PRI BERTOKIH: Voznica trčila v odbojno ograjo in se poškodovala

Kronika

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 122 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in štiri tatvine. Intervenirali so tudi zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju.

Fotografiji sta simbolični. 

Včeraj ob 12.05 je 55-letna voznica osebnega avtomobila na hitri cesti od Bertokov proti Bivju zaradi nepravilne strani vožnje trčila v odbojno ograjo. V nesreči se je lažje poškodovala, sledi ji plačilni nalog.

Včeraj popoldan so policisti na Belokriški v Portorožu ustavili 53-letno voznico osebnega avtomobila. Odredili so ji preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0.63 mg/l izdihanega zraka. Odrejeno je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Kraje in vlomi

Na Lazaretu je nekdo iz zapuščenega objekta ukradel približno 100 metrov okrasnih lučk. Škode je za 1800 evrov.

V Bošamarinu je nekdo vlomil v klet. Lastnikom je ukradel kolo s pomožnim motorjem znamke Piagio, Zip 25, in motor kolesa s pomožnim motorjem znamke Piagio, tip Zip 25. Škode je za 900 evrov.

V Elerjih je nekdo ukradel osebni avto Citroen berlingo furgon 1.9, bele barve, reg. št. KP 39-70V, letnik 2003. Lastnik je zvečer pustil vozilo s kontaktnimi ključi pred hišo.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali 10 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo s Hrvaško. Policisti PP Koper so obravnavali sedem oseb, policisti PP Ilirska Bistrica pa tri.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija