NEPRIDIPRAVI SPET V AKCIJI: Zamaskirana neznanca v Mostu na Soči vlomila v bencinski servis, policisti zbirajo informacije

Kronika

Danes malo po četrti uri zjutraj so bili tolminski policisti obveščeni o vlomu v poslovne prostore bencinskega servisa v naselju Most na Soči. 

Policisti so ugotovili, da sta v prostore bencinskega servisa skozi vhodna vrata vlomila dva neznana zamaskirana storilca, ki sta odtujila nekaj tobačnih izdelkov, nato pa pobegnila. Nepridiprava sta gospodarski družbi povzročila materialno škodo, kolikšna je, še ni znano. Policisti, ki storilcev še niso izsledili in nadaljujejo s preiskovanjem suma kaznivega dejanja velike tatvine.

Z namenom razjasnitve vseh okoliščin dogodka policisti pozivajo vse morebitne očividce oz.vse, ki bi lahko nudili koristne informacije, da pokličejo oz. se zglasijo na Policijski postaji Tolmin, Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, 05 381 49 00, na elektronski naslov pp_tolmin.pung@policija.si oziroma na najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija