NEPREDSTAVLJIVA TRAGEDIJA DOBIVA ŠE BOLJ TRAGIČNE RAZSEŽNOSTI: Bo za smrt 4-letnega sina odgovarjala njegova mama?

Kronika

Najlepši dan v letu se je spremenil v najgršega v življenju mame, ki je v torek zvečer izgubila svojega sina. Do smrti sta ga pogrizla sosedova psa, in to ravno na njegov 4. rojstni dan. Mati mu je, ne sluteč, kakšna tragedija se bo pripetila že čez nekaj ur, na družbenem omrežju voščila in objavila njuno skupno fotografijo. Zdaj bi lahko bila za sinovo smrt odgovorna ravno ona. 

Martina B. je to fotografijo objavila na sinov rojstni dan, ki se je spremenil v gromozansko tragedijo.

Dečka D. B. sta v torek okoli 20. ure zvečer v naselju Senta napadla dva rotvajlerja, samec in samica. Po pisanju portala kurir.rs, naj bi šlo za psa, ki pripadata dečkovemu sorodniku, mati pokojnega 4-letnika pa ju je čuvala.

Psa sta dečka napadla na dvorišču privatne hiše, pogrizla sta ga v predelu trebuha. Deček je umrl na poti v bolnišnico v Novem Sadu.

Že tako tragičnemu dogodku bo morda sledilo še bolj tragično nadaljevanje. Tožilstvo naj bi namreč razmišljalo o možnosti, da je za smrt otroka kriva ravno njegova mati. Zanjo sicer po pisanju Kurirja vsi pravijo, da je dobra oseba, samohranilka, ki je živela sama s sinom, dela pa v tovarni.

Fotografija je simbolična. 

Po neuradnih podatkih naj bi Martina B. čuvala par rotvajlerjev, ker je hotela zaslužiti nekaj denarja s prodajo njunih mladičev. Psa so uspavali, truplo dečka pa je na obdukciji v Novem Sadu. Nadaljnja preiskava bo pokazala, kdo bo dejansko odgovarjal za tragično smrt malčka.

Spomnimo, da je do tragedije prišlo, ko je na sinov rojstni dan mati na dom naročila pico. Ko je plačevala dostavljavcu, sta rotvajlerja napadla njenega sina. Pred tem naj bi se skupaj s še enim psom, dobermanom, mirno sprehajala po dvorišču. Napadla sta v trenutku, ko je deček hotel zapreti vrata. Mati se je pričela boriti s psoma, a neuspešno.

Po pisanju portala kurir.rs naj bi psa napadla, ker ju je nekdo preganjal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija