NEKDO TRGA GOLOBU PLAKATE: In to v 'njegovem' mestu (FOTO)

Slovenija

Stranka Gibanje Svoboda, na čelu katere je predsednik vlade Robert Golob, je na policijo podala prijavo zaradi uničevanja obcestnih plakatov, s katerimi nagovarja volivce pred letošnjimi lokalnimi volitvami. Kot so sporočili, je samo v Novi Gorici popolnoma uničenih šest od devetih plakatov.

Na Policijski postaji Nova Gorica so potrdili, da so v soboto ob 10. uri prejeli prijavo poškodovanja volilnih plakatov. Pri zbiranju obvestil so ugotovili, da je neznani kršitelj strgal šest volilnih plakatov največje vladne stranke.

"V stranki ocenjujemo, da so takšna dejanja v nasprotju s kulturo dialoga in znak nadaljevanja sovražnosti, ki se razširja v vseh porah slovenske družbe. Po Zakonu o volilni in referendumski kampanji je uničevanje plakatov organizatorjev volilne kampanje prepovedano," so zapisali v sporočilu za javnost v stranki Gibanje Svoboda.

Novogoriški policisti pa so dodali, da bo v primeru izsleditve zoper kršitelja uveden prekrškovni postopek.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  01 .11. 2022 ob  20: 59
-1
@manemebasat dej, da prvo razčistiva eno, kot prvo mediji nikoli niso bili moj vir informacij. Berem jih (od časa covid bolj pogosto, ne zaradi covid, prej zaradi covid bedakov), kar še ne pomeni, da si ustvarjam neko mnenje, vsaj kar se tiče tistega kar si že nek kvazi medij prikazat. Z vsem spoštovanjem do vseh vas, ne vem s kom ste vi sedeli zadnii 30 let vašega življenja in niti ne vem kakšne izkušnje imate v življenju. Osebno sem imel to čast, da sem dal nekaj skozi v življenju in srečo imam tudi to, da mi je mati dala pamet ob rojstvu ! OK, morda nimam neke izobrazbe omembe vredne, kar še ne pomeni, da v življenju se človek ne izobražuje tokom življenja...razen, če nisi omejen in misliš, da že veš vse. Pol pa res se nimamo o čem pogovarjat. Veš, kot je rekel minister Šušteršič, "težko se je pogovarjat z nekom, ki nima pojma o pojmu kar se tiče ekonomije". Eko, tako nekak vodi ta debata na podobnih portalih, kot v kafani. Zato iz samospoštovanja sem se odklopil iz vseh platform z izjemo Twitter. Težko je bedaku dopovedat da trava ni rdeča, ampak zelena. Ampak...jaz pravim v samem razvoju družbe se vidi njena veličastnost...žal Zlovenija ostaja Zlovenija...in tam ji je tudi mesto. Za tiste, ki znamo...nam ne bo neke sile. Zživajte naprej v vaših frustracijah...naj vas black lives kombinacija LGBTQ dodobra nafutrajo...vaši otroci jih bodo še kako veseli....kot je rekel vaš idol. HASTA LA VISTA...in pristal je v Argentini... :)
manemebasat |  01 .11. 2022 ob  13: 38
Potem pa naj gredo na Balkan se vsi miljoni Nemcev, Italijanov, Francozov, Belgijcev, Nizozemcev in vseh ostalih, ki vsak dan protestirajo in zahtevajo izhod iz NATA.
manemebasat |  01 .11. 2022 ob  13: 15
Mona, kaksna raketa, daj potegni to glavo iz riti in se malo informiraj kaj se dogaja. Pa ne pri medijih ki ti perejo mozgane.
ManofSteel |  01 .11. 2022 ob  09: 07
-6
@manemebasat spet klati neumnosti. On bi šel ven iz NATO, ko bi padla prva rakete na Slo tla bi se hitro skril v mišjo luknjo? Žal ti ne bi pomagalo...ti če hočeš ven iz NATO, lahko greš dol na balkan...tamo nema NATO niti EU! Klošar
cazzimperio  |  31 .10. 2022 ob  22: 02
Plakate mu trga osmimarec.
Da, bo pol jamral.
Ubogi revček.
manemebasat |  31 .10. 2022 ob  19: 22
Miljoni Evropejcev vsak dan protestirajo na ulicah in od svojih vlad zahtevajo takoljsnji izhod iz NATA in ukinitev vseh sankcij proti Rusiji, saj samo se bebcem ni jasno, da je vse to sranje z Ukrajino komplot ZDA za obstoj njene hegemonije in dolarja. Nase podrepne muhe pa tiho in novinarji, prodane duše pa molcite! Sramota!
manemebasat |  31 .10. 2022 ob  18: 01
Raji potiskate kosti za glidanje, dajte raje napisat kaj se v resnici dogaja v svetu. Drhal novinarska, da vas ni sram!
Prč |  31 .10. 2022 ob  12: 26
12
Ma kdo bi reku, pa tako lepo pleše z ritko.