NAPETO POPOLDNE V BARKOVLJAH: Kolesar s čelado tepel prisotne, ti so se mu primerno maščevali

Trst

V času kosila je v Trstu in okolici posijalo sonce, kar je v naravo privabilo številne domačine, željne sončenja in sproščanja. Tako je bila tudi obala v Barkovljah polna obiskovalcev, ko je okoli 16.30 kolesar mednje vnesel nemir.

Moški, ki se je okoli 16.30 s kolesom vozil po barkovljanskem borovskem gozdičku, je brez očitnega razloga s čelado udaril več oseb, ki so se v tistem trenutku sončile ali sprehajale.

Napetost je narasla v nebo. Po informacijah portala Trieste Cafe naj bi se vsaj dva obiskovalca plaže s kolesarjem zapletla v pretep, na koncu pa naj bi kolesar za kazen v oblačilih končal v morju.

Na kraj je prišla tudi policija, ki so jo poklicali prisotni.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pesceserra |  10 .05. 2022 ob  09: 35
Japajade@
pocasi s tistim atomom uma da ne pregoris.Tukaj zlagaš svoje teorije kot Kociprova krogce ,pazi da se ne ujameš za rep.
japajade |  10 .05. 2022 ob  00: 01
-2
Pesceserra@, ubogo revše, res se mi ne da spuščat se na tako nizek nivo, da bi lahko tvoja molekula uma doumela moje zapisano ! Uživaj v swojem presežku , kar ti sicer ni v ponos, toda v svoji omejenosti le tega itak ne boš nikoli razumel ali prepoznal!
Pesceserra |  09 .05. 2022 ob  17: 22
Japajade@
Butl tle cele dneve trolas, za take kot si ti je 24ur ali pa nova 24 portal...za razliko od tebe levega komunajzarja ,ki podpiraš sebi podobne intelektualce ala šarc ,bandeli in bratuškova ,sam ne podpiram ne desne ne leve politike....praviš da so te v Idriji zavrnili, poskusi v Polju tam je za hujše primere.....
japajade |  09 .05. 2022 ob  13: 57
-7
Pesceserra@, tebi se je popolnoma odpelajlo , da mene vidiš ali prepoznaš tudi med tistimi, ki se peljejo na kolesu! Mimogrede, vsem tistem tki. po tvoje intelektualno podhranjenimi somišljeniki, ne ti ne tvoja neuka maloumna desničarska drhal po paměti ne sežete niti do gležnja, kaj šele kolena!
Pesceserra |  09 .05. 2022 ob  11: 10
Japajade@ koncno si dobil kar ti gre.Boljše da se držiš pametovanja tukaj ,ker kolesarjenje res ni za vsakogar.Dokler si to počel ob petkih med intelektualno podhranjenimi somišljeniki je šlo, normalni pa so te hitro namočili.....