NAJBOLJŠI NAČIN ZA UŽIVANJE AMERIŠKIH PALAČINK: Vsak grižljaj bo popoln (VIDEO)

Trendi

Ko gre za debele palačinke v ameriškem slogu, obstaja več različnih teorij, kako jih najbolje, ne narediti, ampak jesti. En moški je objavil svoj edinstven in zelo atraktiven način sladkanja s palačinkami, ki je hitro postal hit na TikToku.

Ko je pred nas postavljen kup slastnih ameriških palačink, ponavadi hitro pojemo vsako posebej. "Če pustimo palačinke zložene eno na drugo, jih razrežemo do dna in sirup po njih polijemo po želji, bo vsak grižljaj enake velikosti in enako polnjen," je pojasnil "izumitelj" te metode uživanja ameriških palačink. V videoposnetku skrbno prereže kup palačink na četrtine in nato te četrtine še razpolovi.

"Po rezanju kupa nato dodajte javorjev sirup, pri čemer poskrbite, da bo vsak posamezen kos dobil enako količino preliva," pravi @christineyuns in nadaljuje: "Ko se sirup začne prelivati, steče v vse kote in razpoke."

@christineyuns

Does anyone else do this?! ##foryoupage##foryou##fyp##fy##foodie##foodhack##breakfast##pancakes##food

♬ original sound - christineyuns

V videoposnetku opiše, da ko enkrat poskusite to metodo, ne boste želeli več jesti palačink na drugačen način, saj ta metoda jamči "popolne grižljaje".

S tem videoposnetkom je uporabnik pridobil veliko pozornosti. Posnetek si je ogledalo več kot tri milijone ljudi in zbral je več kot 346.000 všečkov. Video je komentiralo na tisoče ljudi, ki so delili svoja mnenja o metodi.

"Daj no, kdo ima čas in potrpljenje za to, samo pojej jih človek!" je komentiral eden od uporabnikov TikToka in mnogi so se z njim strinjali, drugi pa so bili navdušeni nad dodelanim pristopom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija