NA ZAHTEVO KOALICIJE SKLICANA NUJNA SEJA: Govora bo o utemeljenosti cepljenja proti covidu-19

Slovenija

Odbor DZ za zdravstvo bo danes na zahtevo koalicijskih poslancev SDS, SMC in NSi na nujni seji opravil razpravo o strokovni utemeljenosti cepljenja proti covidu-19. Kot so zapisali, imajo nekateri kljub številnim pozivom strokovnjakov k cepljenju kot enem od ključnih ukrepov v boju proti covidu-19 še vedno neupravičene pomisleke.

"Precepljenost proti covidu-19 je ključnega pomena. Pri težavah, zapletih in bolnišničnem zdravljenju zaupamo stroki. Zaupajmo jim tudi, ko pozivajo k čim večji precepljenosti prebivalstva kot učinkovitem ukrepu v boju zoper covid-19," so zapisali v zahtevi za sklic seje.

Ob tem so poudarili, da sta spoštovanje zaščitnih ukrepov in cepljenje ključna dejavnika za omejitev širjenja okužb z novim koronavirusom, zaščito tistih, ki jo najbolj potrebujejo, in edina pot za povratek v življenje, ki smo ga poznali pred pandemijo. "Kljub številnim pozivom strokovnjakov k cepljenju kot enem od ključnih ukrepov v boju proti covidu-19 in nujnosti po precepljenosti pa imajo nekateri še vedno neupravičene pomisleke, ki so največkrat plod nestrokovnosti in manipulacije," so navedli v koalicijskih poslanskih skupinah.

Po opravljeni razpravi odboru predlagajo v sprejem dva sklepa. In sicer, da odbor za zdravstvo pozove državljane naj zaupajo medicinski stroki in prispevajo k precepljenosti prebivalstva. "Spoštovanje zaščitnih ukrepov in cepljenje so ključni dejavniki za omejitev širjenja okužb in edina pot za povratek v življenje, ki smo ga poznali pred pandemijo," so zapisali v predlogu sklepa.

Z drugim sklepom pa bi odbor pozdravil pozive mladinskih organizacij, ki spodbujajo mlade, naj se odločijo za cepljenje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Zvitalisica |  17 .09. 2021 ob  14: 03
Ne vem, ce se ljudje zavedajo, da smo prica genocidu nad ljudmi, unicevanju genetskega materiala tega naroda, bodocnosti nas vseh in nasih zanamcev... dokler oblastniki kradejo se gre, dokler prodajajo podjetja in banke tudi gre, najhujsi je zlocin nad clovestvom... Sama farmacija je rekla, da gre za eksperiment... Koliko so vam placali, s cim vas izsiljujejo?
magik |  17 .09. 2021 ob  10: 29
Vladni Cefizlji naj TAKOJ poskrbijo, da CEPLJENI POTRDILA DOBIJO 7 DO 14 DNI PO CEPLJENJU IN NE TAKOJ PO CEPLJENJU!

Katastrofalna napaka vladnih Cefizljev je, da ljudem ne pojasnijo, da so tisti, ki se cepijo zaščiteni šele 7 do 14 dni po zadnjem odmerku (odvisno od cepiva, ki ga prejmejo).
S tem bi morali biti seznanjeni vsi, ki se cepijo in vsi, ki preverjajo pogoje PCT.
S tem bi preprečili, da cepljeni takoj po cepljenju z žegnom vlade (dokazilom o cepljenju) korajžno in veselo okužujejo vse okoli sebe.

Prej navedeno pomeni, da bo čez cca en mesec razmerje cepljeni/necepljeni med hospitaliziranimi bistveno drugačno kot do sedaj.
Do sedaj je hospitaliziranih 85 - 90% necepljenih in 10 - 15% cepljenih.
Po krivdi vladnih Cefizljev se bo kmalu to razmerje bistveno drugačno .... napovedujem 30 - 40% cepljenih v bolnišnicah.
MOČNO UPAM, DA SEM V ZMOTI!
Vsekakor pa drži, da bodo ANTICEPILCI PO ZASLUGI NESPOSOBNE VLADE ponovno imeli fake "dokazilo" o neučinkovitosti cepiv!