NA POSTOJNSKEM SIN VEČKRAT UDARIL MAMO: Nasilen izpad policisti obravnavali tudi v Ankaranu

Kronika

V petek, 24. decembra, so v Ankaranu policisti ob 23.30 odredili pridržanje 42-letniku, ki je doma kričal in se jezil, pomiril pa se ni niti po prihodu policistov na kraj. Izdan mu je bil plačilni nalog. Postojnski policisti pa so v nedeljo, 26. decembra, obravnavali nasilje v družini. Sin je večkrat udaril mamo, ta je uspela pobegniti in poklicati policijo. Izrečena mu je bila prepoved približevanja, sledi kazenska ovadba.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 121 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 290 klicev. Obravnavali so 20 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo 11 intervencij.

Popoldan so koprski policisti dobili prijavo, da v Škocjanu pri Kopru mladoletnik več dni meče močnejše petarde. Mladoletniku sledi obdolžilni predlog.

Zvečer pa so dobili prijavo, da v Kopru mladostniki mečejo petarde, pijejo, kričijo in poslušajo glasno glasbo. Policisti so na kraju izsledili štiri mladoletnike, ena od njih je imela pri sebi prenosni zvočnik, kar je tudi motilo prijaviteljico. Mladoletnici iz Kopra sledi obdolžilni predlog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.

"Naj spomnimo: Nekateri pirotehnični izdelki so na trgovskih policah sicer celo leto, prodaja ognjemetnih izdelkov F1. kategorije, katerih glavni učinek je pok (to so pokajoče žabice, pok vrvica, pokajoče kroglice), pa je fizičnim osebam vsako leto dovoljena od 19. do 31. decembra, njihova uporaba pa od 26. decembra do vključno 1. januarja," so še zapisali na PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  28 .12. 2021 ob  00: 39
To da mati more svojemu sinu izdat prepoved priblizevanja,mislim v zivljenju sem jih slisal take da me ne more nic vec presenetit.
Kaj ostane...otrok svojega oceta zaklenu v zmrzovalno skrinjo,mati rezala nohte svojim hceram z sekiro,nona postreljala celo familijo,
ManofSteel |  27 .12. 2021 ob  15: 14
-3
Da dvigneš roko na svojo mater...to pa je komunistično delo...