MOTORIST NA TOLMINSKEM ZBIL PEŠKO: Nespametno je stekla na nasprotno stran ceste

Kronika

Iz Policijske uprave (PU) Nova Gorica poročajo o prometni nesreči II. kategorije blizu naselja Kamno, v kateri se je lažje poškodovala 41-letna peška.

Fotografije so simbolične. 

Včeraj ob 15.23 uri so bili na PU Nova Gorica obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na glavni cesti med Tolminom in Kobaridom blizu mostu za naselje Kamno (Občina Tolmin).

V nesreči sta bila udeležena peška in voznik motornega kolesa. Ugotovljeno je bilo, da je 41–letna peška, sicer državljanka Nemčije, skupaj s prijateljico hodila po desni strani vozišča proti Kobaridu. Pri tem je nenadoma stekla na nasprotno stran ceste v trenutku, ko je v isti smeri (iz Tolmina) pripeljal 44–letni voznik motornega kolesa, državljan Poljske, ki je kljub zaviranju in umikanju v levo peško zadel.

Po nesreči so na kraju poleg policistov Postaje prometne policije Nova Gorica posredovali tudi gasilci prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Tolmin in reševalci NMP ZD Tolmin, ki so poškodovanko na kraju oskrbeli in jo z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v splošno bolnišnico v Šempeter pri Gorici, kjer je bilo ugotovljeno, da je v nezgodi utrpela lahke telesne poškodbe. Poljski motorist se pri padcu ni poškodoval.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija