MOČ SOCIALNIH OMREŽIJ NA TEH VOLITVAH: Popovič efektivno s pomočjo Facebooka razbil očitke o nedostopnosti, znova ogromen odziv (VIDEO)

Koper

Praksa, ki jo je koprski župan Boris Popovič začel z dvosmerno komunikacijo direktno z občani, se je izkazala za izjemno potezo, saj je odziv resnično fenomenalen. S tem, da odgovarja na vsa vprašanja, tudi kritična, obenem pa vidno uživa v tej vlogi, daje sporočilo, ki je popolnoma obratno od glavnih očitkov njegovega protikandidata.

Popovič je napovedal, da bo s podobno prakso nadaljeval tudi po volitvah, torej da ne gre le za predvolilni manever. Gre mu kar verjeti, videti je da uživa ob neposredni komunikaciji z občankami in občani, istočasno pa odgovarja na zelo konkretna vprašanja. Zelo dobra poteza!

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
MARIO |  01 .12. 2018 ob  21: 02
Poposrandija ga bo pokopala.....
Tom |  01 .12. 2018 ob  18: 00
Še zadnja predvolilna podla poteza Popoviča! Na soočenju, ki bi moralo biti na "nova24", se je pojavil samo POpovič, za Bržana se je dejalo, da je odklonil, ker da je utrujen! Bržana sploh niso povabili, tako je imel Popovič svojo samopromocijo sestavljeno iz laži, ki gredo človeku na bruhanje!
Erazem |  30 .11. 2018 ob  05: 14
68
Kako že gre pregovor: "volk dlako menja... Kaj se je čakalo tolika leta z varno hišo, zakaj noben projekt, odprt tik pred volitvami, ni funkcionalen, dva dni pred drugim krogom volitev so (končno) začeli postavljat nekakšne hitrostne ovire v zaledju, ceste, vodovod in kanalizacija pa so še vedno srednjeveški. Konec je, sprijaznte se.
popek |  29 .11. 2018 ob  19: 29
72
Ko to vidim se mi lasje dvignejo. :)
A bo tudi če nebo izvoljen tako nadaljeval?
Samo vprašam, ker mi je smešno kar dela vse pred volitvami.
Night |  29 .11. 2018 ob  19: 13
66
To, da en teden pred drugim krogom župan prične z dvosmerno komunikacijo, nekako ne more biti dokaz proti navedbam protikandidata o desetletju dolgi nedostopnosti.