"MISLIM, DA SEM ZDAJ HETEROSEKSUALEN": Gej razkril, da je po divji noči spal z žensko (VIDEO)

Svet

Jack Vidgen je presenetil s priznanjem o svojem spolnem življenju in divji noči.

25-letni pevec, ki ne skriva, da je homoseksualec, je priznal, da se je pred kratkim zbudil v postelji z žensko po divji noči v mestu. "Mislim, da sem zdaj heteroseksualen," je povedal in pojasnil, da sta bila z žensko delno slečena, ko se je zbudil.

Svojo zgodbo je začel opisovati s tem, da je zunaj spoznal dve dekleti in ju nato povabil k sebi. "Ena od njiju je odšla domov, z drugo pa sem se zbudil naslednji dan. V postelji. Mislim, da se ni nič zgodilo. Nisem prepričan," je rekel. "Dal sem jo spati na kavč, ko sem se zbudil, pa je bila v moji postelji. Na sebi sem imel spodnjice. Na sebi je imela spodnje hlače ... Zjutraj sem bil zelo pretresen."

BONUS VIDEO: S čim je bila onesnažena Rižana, smo priča ekološki katastrofi?

Kljub nekaterim nejasnostim Jack vztraja, da sta le spala v isti postelji in nista seksala, a ima še vedno nekaj dvomov. "Me pa 'muči' ena stvar: v klubu, v katerem sem bil, sem se družil z dekletom, kar mi ni ravno podobno," je nadaljeval in dodal, da je njegova heteroseksualnost trajala "uro in pol" ter priznal, da je bil "v tem".

"Bila je res sladka, ljubka, stuširala se je. Ostal sem v postelji, bil sem zelo 'zmačkan', ona pa je šla svojo pot," je še povedal o naslednjem jutru. Čakal je na še "več prebliskov", da bi lahko razumel, kaj se je dejansko zgodilo.

Nekdanji zvezdnik resničnostnega šova 'I'm a Celebrity' je še dejal, da si želi 'naprej', a je dekletu rekel, naj ga pokliče in priznal, da se ne more spomniti niti njenega imena.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija