MENIL JE, DA COVID NE OBSTAJA, NATO PA JE ZARADI NJEGA UMRL: Pred smrtjo je zapisal to

Svet

33-letni trener fitnesa Dmitriy Stuzhuk iz Ukrajine je najprej menil, da koronavirus ne obstaja. Nato se je okužil in tik preden se je njegovo stanje hitro poslabšalo je svojih milijon sledilcev na socialnih omrežjih opozoril, da covid-19 "ni kratkotrajna bolezen". Nato je umrl.

Trener fitnesa in 'infuencer', ki ima na socialnih omrežjih kar milijon sledilcev, se je s koronavirusom okužil na potovanju v Turčiji. Bil je že odpuščen iz bolnišnice v rodni Ukrajini, ko se mu je stanje drastično poslabšalo, zato so ga le nekaj ur kasneje ponovno hospitalizirali.

Po tem, ko je zbolel, je želel svoje sledilce opozoriti pred koronavirusom: "Bil sem tisti, ki je menil, da covid ne obstaja. Dokler nisem zbolel. Covid-19 ni kratkotrajna bolezen! Težka je!"

Glede na to, da se je preživljal s telesno vadbo in promoviral zdrav način življenja, so mnogi mislili, da je popolnoma zdrav, zato jih je njegova smrt zelo presenetila. Njegova bivša žena in mati njegovih treh otrok, 25-letna Sofia Stuzhuk, ki je sporočila njegovo smrt, je dejala, da je 33-letniku covid-19 povzročil srčne zaplete.

Dmitriy se je že v Turčiji zbudil z oteklim vratom in težavami z dihanjem, v Ukrajini je bil pozitiven na testu za koronavirus in takoj hospitaliziran. Po osmih dneh je bil odpuščen iz bolnišnice, a se je njegovo stanje takoj poslabšalo, poroča Mirror. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija